Különleges bemutatóra készül a Meki

A hazai McDonald's szeptember 6-án különleges eseménnyel ünnepli ikonikus étterme, a Nyugati téri Meki megújulását. Az ingyen látogatható koncertek és sok meglepetés mellett az eseményen debütál a világ egyik legszebb McDonald's éttermének különleges, állandó új programja is.

 

Egy kihagyhatatlan buli

A nagyszabású újranyitási esemény izgalmas programokat ígér. A szabadtéri rendezvény 13 órakor kezdődik az Eiffel téren koncertekkel, DJ-vel, szerencsekerékkel, hangulatos lounge sarokkal és további izgalmas aktivitásokkal. Az esemény egészen 21 óráig tart, amikor is a rendezvény beköltözik az étterembe és kezdetét veszi az éjszakába nyúló meglepetés.

A fellépők Nagy Bogi, Kiss Kevin, az Animal Cannibals, A Hősök DJ szettje lesznek, a koncertek között pedig DJ gondoskodik majd a hangulatról és biztosítja a folyamatos zenei élményt.

Igazi meglepetés várja a vendégeket az esti órákban
Igazi meglepetés várja a vendégeket az esti órákban
Fotó: McDonald's

A hagyomány és a technológia találkozása

Az esemény részeként egy digitális kiállításba is betekintést nyerhetnek a látogatók, amely az egyedülálló helyszín gazdag történelmét tárja fel a pályaudvar megépültétől napjainkig. A vendégek okostelefonjukkal az egyes éttermi asztalokon elhelyezett, az épület vonalrajzával ellátott QR-kódokat beolvasva merülhetnek el az étterem lenyűgöző történetében és az ide egykoron betérők mindennapjaiban.

A meglepetés leleplezése

21:15-kor kerül sor a McDonald's új, nagyszabású programjának bemutatására, amely igazán egyedi szórakoztató elemnek számít a gyorséttermek világában. Ezzel a nem mindennapi élménnyel szeptember 6-tól rendszeres időközönként találkozhatnak majd a vendégek.

 


Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.