Nevet vált az utalványos Accor

Az Accor csoport, a hotel és az utalványos üzletág korábban bejelentett szétválása kapcsán az Accor Services nevét is megváltoztatta.

Új néven folytatja tovább a többek közt a Ticket Restaurant utalványokról ismert Accor Services. A vállalatcsoport hotel és utalványos üzletága nemrégiben vált szét, utóbbi pedig mostantól Edenred néven működik. A korábban Accor Services néven tevékenykedő utalványszolgáltató Magyarországon 1993 óta van jelen."Ma már nem elég az, ha a cégünk csak a hagyományos papír alapú juttatások, utalványok gyártásában gondolkodik" - magyarázta a névváltás hátterét Balázs Krisztián, az Edenred Kft. marketing igazgatója. - "Célunk partnereink teljeskörű kiszolgálása, a béren kívüli juttatásokhoz kapcsolódó terhek teljes körű átvállalása."Ennek kapcsán vezette be a cég saját Cafeteria programját, amely a juttatásokhoz kapcsolódó adminisztratív terheket hivatott csökkenteni, illetve 2010-ben dobta piacra a Ticket Restaurant kártya alapú melegétel juttatását, amely a bankkártyák kényelmét és az utalványok előnyeit igyekszik ötvözni.Az Edenred név a vállalat szándékai szerint kifejezi az "egyszerűbb életet", amelynek biztosításában a szolgáltató részt kíván venni. A cég új nevének leleplezése egyszerre történik a világ 40 országában.A bevezető kampány keretében hatalmas piros gömbök jelentek meg világszerte Párizstól kezdve Johannesburgon át Pekingig, találgatásra adva okot, hogy ki állhat a rejtélyes objektumok hátterében. (Marketinginfo)"A piros gömb megjelenik az utalványainkon a termékeink nevében, több százezer felhasználónk találkozhat vele az éttermek és boltok kirakatában szimbolizálva a vállalat béren kívüli juttatásokban elfoglalt világvezető szerepét" - teszi hozzá Balázs Krisztián.Az újjászületés kapcsán a vállalat jótékonysági akciót is bejelentett az árvízkárosultak javára. Június 14-ig minden beváltott utalvány után 1 forintot juttat el a károsultaknak a Magyar Vöröskereszt segítségével.


A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori

A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori 

Van egy családi alapítású olasz cég, amelyik professzionális, egyedi tervezésű konyhai rendszereket tervez, és le is gyártja saját tervezésű konyháit, konyhaszigeteit.
Százféle fánk a Fánkfesztiválon

Százféle fánk a Fánkfesztiválon 

Karneváli programokkal várják idén is a résztvevőket.
Közel száz borászat a Furmint Február Nagy Kóstolón

Közel száz borászat a Furmint Február Nagy Kóstolón 

Több mint nyolcvan pincészet kétszáznál is több, furmintból készült borával találkozhat a közönség a 15. Furmint Február Nagy Kóstolón csütörtökön Budapesten, a Hagyományok Házában.
Bepillantás egy kétszáz éves olasz malom trénerképzésébe

Bepillantás egy kétszáz éves olasz malom trénerképzésébe 

Egy 193 éves olasz malom, hagyományok, innováció és egy jó adag magyar szenvedély.
Amerikai importőrök: alaposan betáraztak proseccóból a védővámok réme miatt

Amerikai importőrök: alaposan betáraztak proseccóból a védővámok réme miatt 

Az a biztos, ami már a tárolókban van.
Valentin-nap a város felett

Valentin-nap a város felett 

Valentin-napi élmények a Matild Palotában.
Búcsú az ismert konyhai tárolóedényektől

Búcsú az ismert konyhai tárolóedényektől 

Immár hivatalosan is bejelentették: végleg eltűnik Magyarországról a Tupperware – az az amerikai cég, amelynek neve egybeforrt a konyhai műanyag tárolódobozokkal.
Lehúzza a rolót a borsodiak egyik kedvenc étterme

Lehúzza a rolót a borsodiak egyik kedvenc étterme 

A kazincbarcikai Borsod Burger étterem másfél évnyi működés után bezárja kapuit.
Briósokat készít rászorulóknak egy fiatal miskolci pék

Briósokat készít rászorulóknak egy fiatal miskolci pék 

A fiatal pék célja, hogy friss péksüteményeivel segítse a helyi közösséget, különösen azokat, akik nehéz anyagi körülmények között élnek.
NGM: decemberben a magyar lakosság inkább külföldön vásárolt, mintsem itthon

NGM: decemberben a magyar lakosság inkább külföldön vásárolt, mintsem itthon 

A Központi Statisztikai Hivatal adatai alapján a kiskereskedelmi forgalom 2024-ben a megelőző évhez viszonyítva összességében 2,6 százalékkal növekedett.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.