Nevet vált az utalványos Accor

Az Accor csoport, a hotel és az utalványos üzletág korábban bejelentett szétválása kapcsán az Accor Services nevét is megváltoztatta.

Új néven folytatja tovább a többek közt a Ticket Restaurant utalványokról ismert Accor Services. A vállalatcsoport hotel és utalványos üzletága nemrégiben vált szét, utóbbi pedig mostantól Edenred néven működik. A korábban Accor Services néven tevékenykedő utalványszolgáltató Magyarországon 1993 óta van jelen."Ma már nem elég az, ha a cégünk csak a hagyományos papír alapú juttatások, utalványok gyártásában gondolkodik" - magyarázta a névváltás hátterét Balázs Krisztián, az Edenred Kft. marketing igazgatója. - "Célunk partnereink teljeskörű kiszolgálása, a béren kívüli juttatásokhoz kapcsolódó terhek teljes körű átvállalása."Ennek kapcsán vezette be a cég saját Cafeteria programját, amely a juttatásokhoz kapcsolódó adminisztratív terheket hivatott csökkenteni, illetve 2010-ben dobta piacra a Ticket Restaurant kártya alapú melegétel juttatását, amely a bankkártyák kényelmét és az utalványok előnyeit igyekszik ötvözni.Az Edenred név a vállalat szándékai szerint kifejezi az "egyszerűbb életet", amelynek biztosításában a szolgáltató részt kíván venni. A cég új nevének leleplezése egyszerre történik a világ 40 országában.A bevezető kampány keretében hatalmas piros gömbök jelentek meg világszerte Párizstól kezdve Johannesburgon át Pekingig, találgatásra adva okot, hogy ki állhat a rejtélyes objektumok hátterében. (Marketinginfo)"A piros gömb megjelenik az utalványainkon a termékeink nevében, több százezer felhasználónk találkozhat vele az éttermek és boltok kirakatában szimbolizálva a vállalat béren kívüli juttatásokban elfoglalt világvezető szerepét" - teszi hozzá Balázs Krisztián.Az újjászületés kapcsán a vállalat jótékonysági akciót is bejelentett az árvízkárosultak javára. Június 14-ig minden beváltott utalvány után 1 forintot juttat el a károsultaknak a Magyar Vöröskereszt segítségével.


Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten

Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten 

Kína borászati nagyhatalmi címre tör – nem véletlenül.
A lengyel sörgyártás új trendjei

A lengyel sörgyártás új trendjei 

A lengyelországi sörgyártás az alkoholmentes sörök előállítása felé tolódik el a csökkenő alkoholfogyasztási tendenciák miatt.
Új Michelin-csillagos menü az égben

Új Michelin-csillagos menü az égben 

Az Emirates Business osztályán utazók 18 új ételt kóstolhatnak, amelyeket a Moët & Chandon válogatott pezsgőivel párosítottak.
Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen

Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen 

Az idei Balaton Fagyija versenyen 31 kreáció közül a veszprémi Füge Fagyizó MEKKóstollak nevű kreációját ítélték a legjobbnak.
Borünnep Szegeden

Borünnep Szegeden 

A bortermelőkhöz több mint húsz vendéglátós csatlakozik, akik sajtokat és egyéb specialitásokat is kínálnak majd a borok és pálinkák mellé.
Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból

Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból 

Műanyag fóliadarab lehet benne.
Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese

Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese 

Idén 19. alkalommal adták át a Borászok Borásza díjat.
Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen 

Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.
Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival 

Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.
Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál

Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál 

A tradíció és az innováció összefonódása kürtőskalács ünnepén.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.