Nevet vált az utalványos Accor

Az Accor csoport, a hotel és az utalványos üzletág korábban bejelentett szétválása kapcsán az Accor Services nevét is megváltoztatta.

Új néven folytatja tovább a többek közt a Ticket Restaurant utalványokról ismert Accor Services. A vállalatcsoport hotel és utalványos üzletága nemrégiben vált szét, utóbbi pedig mostantól Edenred néven működik. A korábban Accor Services néven tevékenykedő utalványszolgáltató Magyarországon 1993 óta van jelen."Ma már nem elég az, ha a cégünk csak a hagyományos papír alapú juttatások, utalványok gyártásában gondolkodik" - magyarázta a névváltás hátterét Balázs Krisztián, az Edenred Kft. marketing igazgatója. - "Célunk partnereink teljeskörű kiszolgálása, a béren kívüli juttatásokhoz kapcsolódó terhek teljes körű átvállalása."Ennek kapcsán vezette be a cég saját Cafeteria programját, amely a juttatásokhoz kapcsolódó adminisztratív terheket hivatott csökkenteni, illetve 2010-ben dobta piacra a Ticket Restaurant kártya alapú melegétel juttatását, amely a bankkártyák kényelmét és az utalványok előnyeit igyekszik ötvözni.Az Edenred név a vállalat szándékai szerint kifejezi az "egyszerűbb életet", amelynek biztosításában a szolgáltató részt kíván venni. A cég új nevének leleplezése egyszerre történik a világ 40 országában.A bevezető kampány keretében hatalmas piros gömbök jelentek meg világszerte Párizstól kezdve Johannesburgon át Pekingig, találgatásra adva okot, hogy ki állhat a rejtélyes objektumok hátterében. (Marketinginfo)"A piros gömb megjelenik az utalványainkon a termékeink nevében, több százezer felhasználónk találkozhat vele az éttermek és boltok kirakatában szimbolizálva a vállalat béren kívüli juttatásokban elfoglalt világvezető szerepét" - teszi hozzá Balázs Krisztián.Az újjászületés kapcsán a vállalat jótékonysági akciót is bejelentett az árvízkárosultak javára. Június 14-ig minden beváltott utalvány után 1 forintot juttat el a károsultaknak a Magyar Vöröskereszt segítségével.


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.