A 60 éves múltra visszatekintő, new yorki, Mercer’s Dairy nevű vállalat díjnyertes borfagylalttal kívánja megigézni az új kalandokra éhes, édesszájú ínyenceket.
A tavaly a Quality Dairy Farms, Inc. nevű társaság által felvásárolt cég még 2006-ban hozakodott elő az ötlettel, és azóta nyolc fajta borfagyival gazdagította választékát.
Ezek a teljesség igényével a Cseresznyés Merlot, a Fűszeres, az Őszibarackos Fehér Zinfandel, a Portói, a Málnás Chardonnay, a Rizling, a Csokoládés Cabernet és az Epres Pezsgő.
A jégkrémek öt százalékos alkoholtartalommal rendelkeznek, és mint ilyenek, kissé meghosszabbíthatják számunkra az újévi ünnepségeket.
Mindezt némileg akadályozhatja, hogy az innovatív édességeket egyelőre csak az USA-ban lehet megvenni, de mindenképpen érdemes lehet kipróbálni őket, ha véletlenül a „Pocsolya” túloldalára vet minket a sorsunk.
Fordítás/szerkesztés: Zamaróczy Ádám
Forrás: Élelmiszer Online