Az első Pop-Up Ízelítő est a Pohárszék borbisztróban került megrendezésre.
Mit is talál itt a munka után betérő vendég? A mai magyar gasztrokínálat legújabb gyöngyszemeit, azaz olyan újonnan felfedezett magyar gyártókat és termékeit, akik kuriózumnak számítanak a piacon. Mindezt egy családias környezetben, ahol lehet kóstolgatni, kötetlenül beszélgetni a termék készítőjével. Az elképzelés szerint minden hónapban más-más helyen, más-más szereplőkkel.
Már a gourmet sorozat első állomásán is a legjobbakkal ismerkedhettünk:
- A Csurgidombi Sajtkonyha – isteni kézműves sajtjaival
- A Dióhéj – mesés kemencés magkeverékeivel
- A Husom – prémium szárított marhahús csipszeivel
- A Nobilis Pálinkafarm – pálinkakülönlegesséivel, gyümölcspárlataival
- A Pinceképviselettel – jó emberek őszinte boraival és fantasztikus szörpjeivel
- A tunki-tunki – vegán szendvicskrémek és szószokkal
A Pop-Up Izelítő következő állomásain is hasonló, izgalmas és formabontó különlegességekkel ismerkedhetünk, megfűszerezve a pályaelhagyó vagy épp évszázados tapasztalatokkal bíró gasztroköltők személyes történeteivel.
Forrás: Vendég&Hotel Online