A tíz, franciaágyas design szobából álló Vinotel a borászat épületének emeletén található, így az odaérkező vendégek azonnal a borászati és gasztronómiai élmények közé csöppennek. A Vinotel vendégei részt vehetnek borkóstolókon a Kristinus saját pincészetében, ahol megismerik a borkészítés állomásait, a reduktív és hordós érlelés titkait, valamint a roppanós savak és telt tanninok világát. A Borbirtok Gasztro Műhelyében sem átlagos menüvel találkoznak, hiszen menü struktúrája a hagyományos előétel-leves-főétel-desszert felosztás helyett a borbirtok borait követi, így a vendég a Kristinus Borbirtok Irsaijához, a Birtok Roséjához vagy a SAS Cuvéejéhez kap ételajánlást.
A teljes körű kiszolgálás érdekében a kéthelyi borászat saját buszával szállítja a vendégeket a Dél-Balatoni régió felfedezésére, legyen szó egy kirándulásról a Balaton-partra, vagy egy gyógyfürdőbe, de akár egy golf programra is jelentkezhetnek.
Forrás: Vendég&Hotel Online