Séf a rácson: visszaszámlálás!

A SpaTrend Kft Grillreceptek.hu által elindított online séfverseny a nagy sikert és a számos ízletesebbnél ízletesebb receptet követően a döntő fináléhoz érkezett. Az Otthon Design 2015 kiállítás szombati napján pedig megtudhatjuk, ki nyeri el az álom munkát az 1 250 000 forintos fizetéssel és a félmilliós fődíjat, a profi grillkészüléket.

A Séf a Rácson Magyarország első online recept- és grillséf-versenye, mely során a beérkezett receptek, videók és a döntőn bemutatott grill ételek alapján a Séf a Rácson zsűrije megválasztja az ország grillszakácsát. A győztes egy szezonon keresztül a Broil King és a Grillreceptek.hu grillszakácsa, valamint egy profi grillkészülék boldog tulajdonosa lehet.

Az élő döntőn, mely során a Séf a Rácson három legjobb csapata méri össze grill tudását mindenki számára nyilvános. A zsűritől kapott feladatokat április 18. szombaton 12:00 órától, a Hungexpo, Otthon Design 2015 kiállítás (A „C” és „G” pavilon közötti szabad füves területén készítik el a grill szakács jelöltek.

A zsűri értékeli a grillezett étel elkészítését, az étel ízét és látványát, valamint a kreativitást is. A zsűriben köszönthetjük Gianni Annoni étteremtulajdonost, televíziós műsorvezetőt, Kis Sándort a a Miele séfjét és Vezse Rolandot a SpaTrend ügyvezető igazgatóját.

A Séf a Rácson döntőhöz kapcsolódóan színes kulináris programokkal várnak a szervezők minden grillrajongót, és mindenkit, aki a gasztronómia iránt érdeklődik. Sőt, azokat is, akik egyszerűen csak imádják a grill partik hangulatát, a különleges ízeket és illatokat.

A döntő programja:

Broil King kanadai grillkészülékek bemutatója

Grillshow – Peter Zeitler „Die Frankengriller” Németország grillbajnoka

Nyereményjáték: „Jól áll neked a grill!” – készíts vagy készíttess fotót a profi grillkészülékkel, és nyerd is meg!

A faszenes grillezés titkai - így grillezz a Broil King KEG-gel

Séf a Rácson verseny hármas élő döntő

Grillkóstoló

Forrás: Vendég & Hotel Online


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.