A Baden-Baden Geroldsau-ban lévő Auerhahn Gasthaus például az „Üdvözlet a konyhából” nevű fogással fogadja vendégeit, ami narancslazac kaviárral és burgonya-szarvasgomba-habbal. A második fogás fogolykocsonya libamáj-parféval és téli salátával csipkebogyó-vinaigrette-ben. Ezt követi az ököruszályleves sajtos gombóccal, majd a sáfrány-karotta-ragun tálalt óriás lepényhal fekete gyökeres tésztával. Lesz sorbet passiógyümölcsből pezsgővel és chilivel, valamint fűszerekbe göngyölt marhafilé kis zöldségtornyocskákkal és millefeuille háromfajta csokoládéból, grillezett törpeananász és zöldalma-sorbet. A menü ára egy főre 72 euró.
A Golden Tulip Berlin és a Hotel Hamburg Berlin a következő: carpaccio pácolt lazacból, limettel és olívaolajjal marinálva. Ezután vargányaleves jön homáros-mogyorós tortácskákkal, majd tengeri márna langyos tökpürén parasztsalátával. A következő fogás pot au feu malacból burgonya-borsó-mousse-on, vörös káposztával és burgundis vaníliás szósszal. A desszert fehér panna cotta egy leheletnyi brazil arabika kávéval, desszertcseresznyével és csokoládé-cédrusfa mousse-szal. A menü ára: 48 euró. (www.ahgz.de)
A Golden Tulip Berlin és a Hotel Hamburg Berlin a következő: carpaccio pácolt lazacból, limettel és olívaolajjal marinálva. Ezután vargányaleves jön homáros-mogyorós tortácskákkal, majd tengeri márna langyos tökpürén parasztsalátával. A következő fogás pot au feu malacból burgonya-borsó-mousse-on, vörös káposztával és burgundis vaníliás szósszal. A desszert fehér panna cotta egy leheletnyi brazil arabika kávéval, desszertcseresznyével és csokoládé-cédrusfa mousse-szal. A menü ára: 48 euró. (www.ahgz.de)