Tesztelték a Fészek konyhai dolgozóit kiszállítás előtt

Minden konyhai alkalmazottat, sőt, a családtagjaikat is tesztelték a zánkai Fészek Étteremben, mielőtt elkezdték a környékre a kiszállítást.

Példaértékű, ahogy elkezdték a kiszállítást Zánka 15 km-es körzetébe a Fészek Étel és Hotel vendéglátóegységéből: minden alkalmazottól vért vettek az indulás előtt koronavírus gyorsteszthez, és ha az eredmény negatív volt, csak akkor dolgozhatott az alkalmazott tovább a konyhán. Persze, a szálloda- és vendéglátóegység tulajdonosa, Keresztury Éva pontosan tudja, a gyorsteszt csupán a pillanatnyi helyzetet tükrözi, azt jelzi, hogy a tesztelés előtti 4-5 napban nem történt fejlődés, ezért, hogy pontosan lássák és figyelemmel kísérjék a dolgozók állapotát, és kiszűrjék, ha bárki vírushordozó lenne, a tesztelést a Fészek konyháján dolgozók között hetente megismétlik.

Egyébként nem várt gyors sikert hozott a kiszállítási akció, miközben jótékonysági munkájukat tovább folytatják. A kiszállítást Húsvétkor kezdték, és már az első napokban 120 adagra érkezett hozzájuk rendelés - köszönhetően nyilván annak, hogy a környéken, a Káli-medencébe és a Balaton-partra sokan érkeztek Pestről a vidéki házukba kikapcsolódni, és annak, hogy ők ismerik már korábbról és szeretik a Fészek magyaros-modern ízvilágú konyháját.

A kétféle menüből választható házhozszállításon kívül a Zánkán élő és a környéken lakó azon helybéliek részére, akiknek nagy segítség, ha egy nap egyszer meleg ételt szállítanak hozzájuk, számukra a napi 50 ingyenes ételkiszállítást a Fészekből tovább folytatják.

Mind a CSR-akciót, mind a Fészek dolgozóinak tesztelését a Hilltop borok készítője, a neszmélyi Hilltop támogatja. 

Forrás: Turizmus Online


Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese

Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese 

Idén 19. alkalommal adták át a Borászok Borásza díjat.
Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen 

Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.
Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival 

Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.
Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál

Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál 

A tradíció és az innováció összefonódása kürtőskalács ünnepén.
Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje 

Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.
Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból

Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból 

A nagykóstolón több mint húsz Kárpát-medencei pincészet mintegy ötven borával ismerkedhetnek meg a látogatók.
Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején

Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején 

Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.
Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon

Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon 

Ismét a Kincsem Parkban gyülekeznek a legjobb mozgó street foodosok.
Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc

Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc 

A McDonald’s jelentős forgalomcsökkenést jelentett be az idei első negyedévre vonatkozóan.
Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata

Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata 

Új séf, új étlap, új élmények.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.