TUI: Prémium Nyár

Exkluzív vacsora keretében, a budapesti Le Meridien szállodában mutatta be kiemelt értékesítő partnereinek és a TUI Utazási Központok képviselőinek első alkalommal megjelent prémiumkatalógusát a Magyar TUI.

A minőségi kivitelű kiadványban a vastagabb pénztárcájú, igényesebb utasok számára kínálnak különféle üdüléseket. Az idén nyáron 700 prémium utasra számítanak, bár Csákány Csaba ügyvezető szerint ez a szám ideális esetben elérheti az 1000-et is. Ezt a termékcsaládot kizárólag a TUI Utazási Központok és a TUI-partnerek értékesítik, ezért limitált példányszámban készült el a katalógus. Nemes Marianna elmondta, hogy a magyar katalógusban 60 oldalon különleges helyszínek kaptak helyet. A hagyományos mediterrán üdülőhelyek (Spanyol-, Görög- és Törökország, Ciprus, Bulgária, Málta, Tunézia) exkluzív szállodái mellett olyan egzotikus, ennélfogva eddig csak télen kínált desztinációk is szerepelnek a kiadványban, mint Mauritius, a Maldív-szigetek, Jamaika vagy Kuba. Az utóbbiak megközelítése menetrend szerinti járatokkal történik. Az ajánlatok közös jellemzője, hogy egyéni igényeknek megfelelően alakíthatók a csomagok: rövidebb vagy hosszabb tartózkodás, extra szobatípusok kiválasztása és csak szállásfoglalás is lehetséges. Ajándékok, meglepetések is várják a prémium utasokat, akik fedett parkolási lehetőséget vagy reptéri transzfert is kapnak a TUI-tól. A Travel Service járatain továbbá 30 kilogrammos súlykeret, előzetes ülőhely-foglalási lehetőség és VIP catering jár nekik. Az ajánlatok többsége pároknak szól, de akad köztük családi üdülés is. Fontos tudni viszont, hogy két üdülőhelyen (Grecotel Eva Palace, Korfu, illetve Couples Swept Away Jamaika) egyáltalán nem fogadnak gyerekeket. A katalógus-bemutatón részt vett Gerlinde Wagner, a Starwood Hotels bécsi globális értékesítési irodájának munkatársa, aki a lendületes terjeszkedésben levő szállodavállalat nyolc márkáját mutatta be a közönségnek. A jelenleg 90 országban működő szállodavállalat hamarosan két új márkával debütál: Aloft néven új dizájnmárka indul hódító útjára világszerte, Európában elsőként Brüsszelben nyílik Aloft 2009 őszén. Elements márkanév alatt pedig hosszabb távú tartózkodást ajánló szállodák nyílnak az idei évtől kezdődően az USA-ban és Kanadában.

Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.