TUI: Prémium Nyár

Exkluzív vacsora keretében, a budapesti Le Meridien szállodában mutatta be kiemelt értékesítő partnereinek és a TUI Utazási Központok képviselőinek első alkalommal megjelent prémiumkatalógusát a Magyar TUI.

A minőségi kivitelű kiadványban a vastagabb pénztárcájú, igényesebb utasok számára kínálnak különféle üdüléseket. Az idén nyáron 700 prémium utasra számítanak, bár Csákány Csaba ügyvezető szerint ez a szám ideális esetben elérheti az 1000-et is. Ezt a termékcsaládot kizárólag a TUI Utazási Központok és a TUI-partnerek értékesítik, ezért limitált példányszámban készült el a katalógus. Nemes Marianna elmondta, hogy a magyar katalógusban 60 oldalon különleges helyszínek kaptak helyet. A hagyományos mediterrán üdülőhelyek (Spanyol-, Görög- és Törökország, Ciprus, Bulgária, Málta, Tunézia) exkluzív szállodái mellett olyan egzotikus, ennélfogva eddig csak télen kínált desztinációk is szerepelnek a kiadványban, mint Mauritius, a Maldív-szigetek, Jamaika vagy Kuba. Az utóbbiak megközelítése menetrend szerinti járatokkal történik. Az ajánlatok közös jellemzője, hogy egyéni igényeknek megfelelően alakíthatók a csomagok: rövidebb vagy hosszabb tartózkodás, extra szobatípusok kiválasztása és csak szállásfoglalás is lehetséges. Ajándékok, meglepetések is várják a prémium utasokat, akik fedett parkolási lehetőséget vagy reptéri transzfert is kapnak a TUI-tól. A Travel Service járatain továbbá 30 kilogrammos súlykeret, előzetes ülőhely-foglalási lehetőség és VIP catering jár nekik. Az ajánlatok többsége pároknak szól, de akad köztük családi üdülés is. Fontos tudni viszont, hogy két üdülőhelyen (Grecotel Eva Palace, Korfu, illetve Couples Swept Away Jamaika) egyáltalán nem fogadnak gyerekeket. A katalógus-bemutatón részt vett Gerlinde Wagner, a Starwood Hotels bécsi globális értékesítési irodájának munkatársa, aki a lendületes terjeszkedésben levő szállodavállalat nyolc márkáját mutatta be a közönségnek. A jelenleg 90 országban működő szállodavállalat hamarosan két új márkával debütál: Aloft néven új dizájnmárka indul hódító útjára világszerte, Európában elsőként Brüsszelben nyílik Aloft 2009 őszén. Elements márkanév alatt pedig hosszabb távú tartózkodást ajánló szállodák nyílnak az idei évtől kezdődően az USA-ban és Kanadában.

Nyitva az Alelí - ez most a pesti belváros egyik legjobb olasz étterme

Nyitva az Alelí - ez most a pesti belváros egyik legjobb olasz étterme 

Az Alelí egy mediterrán vidékeken őshonos dísznövény - ezt a nevet adta a spanyol éttermének három Michelin-csillagot szerzett sztárséf, Dani García, aki Budapesten nyitotta meg brandjének legújabb egységét.
Az idei év legjobb pezsgőjét kóstolhatjuk a főváros tetején

Az idei év legjobb pezsgőjét kóstolhatjuk a főváros tetején 

Komplex élmények és különleges koktélok is várnak a Hilton Budapest tetején található White Raven skybarban.
Megint egy skybar-nyitás: ezúttal a pesti oldalon

Megint egy skybar-nyitás: ezúttal a pesti oldalon 

Átadták a skybart a WING fejlesztésű ibis&TRIBE Budapest Stadium Hotelben, teljes szolgáltatáspalettájával várja látogatóit a Libertyben lévő szálloda-duo.
Vendéglátósok éves közgyűlése a Gundelben

Vendéglátósok éves közgyűlése a Gundelben 

Május 15-én a Magyar Vendéglátók Ipartestületének (MVI) vezetősége és tagsága a Gundel étteremben tartotta éves közgyűlését.
Dél-amerikai "füst" a budai vár lábánál - megnyílt az UMO

Dél-amerikai "füst" a budai vár lábánál - megnyílt az UMO 

A hely koncepciója a négy alapelem, a tűz, a víz, a föld, és a levegő köré rendeződött, ahol a vendég minden érzékszervére egyszerre hatnak a multikulturális gasztronómiai élmények.
Hogyan és mennyit grilleznek nyáron a magyarok?

Hogyan és mennyit grilleznek nyáron a magyarok?  

Azokat, akik sütögetni szoktak leginkább az ételek ízvilága, a jó idő, a társaság és a tűz hangulata csábítja a grillezésre.
Különleges helyszín nyílik a Duna part egyik legszebb szakaszán

Különleges helyszín nyílik a Duna part egyik legszebb szakaszán 

Művészet, kultúra és kikapcsolódás városlakóknak.
Leállt a termelés a világ leghíresebb csípős szósz gyártójánál

Leállt a termelés a világ leghíresebb csípős szósz gyártójánál 

A rajongók állítólag rohamosan felvásárolják a még piacon lévő készleteket.
BUD Wine: kiválasztották a Budapest Airport borait

BUD Wine: kiválasztották a Budapest Airport borait 

A BUD Wine címért öt kategóriában mérettettek meg a borászatok.
Igazi borkülönlegesség volt a kínai elnök búcsúajándéka

Igazi borkülönlegesség volt a kínai elnök búcsúajándéka 

Orbán Viktor miniszterelnök Hszi Csin-pinget egy 1949-es évjáratú Tokaji Aszúval ajándékozta meg.

Interjú

Klasszis TopDesign 2023 győztesünk: „Nem vagyunk azok a feladós típusok”

Klasszis TopDesign 2023 győztesünk: „Nem vagyunk azok a feladós típusok”  

Interjú a Klasszis TopDesign 2023 verseny egyik díjazottjával.
Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet”

Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet” 

Idei Klasszis TopDesign versenyünkre készülve folytatjuk a 2023. évi Klasszis TopDesign verseny legemlékezetesebb mozzanatainak, szereplőinek bemutatását.
Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.