Új kávéízvilág a benzinkútnál

Új taggal bővült az OMV kávékínálata: a VIVA Single Origin Brazil egy kivételes, 100 százalék arabicából készült kávé, mely a brazíliai Minas Gerais régió családi farmjából származó, Direct Trade termék. A kávé a kakaó, a karamell és a mogyoró ízjegyeit adja, amelyet finoman jelenlévő citrusosság egészít ki, telt és édes ízt nyújtva.

A VIVA Single Origin Brazil közvetlenül Minas Gerais szívéből származik, és kizárólag a legmagasabb minőségű Arara kávéból készült, amelyet a Familia Peixoto saját családi farmján termeszt. A farm a festői Rio Grande völgyében fekszik, ahol a magasság, a csapadék, a domborzat és a hőmérséklet kombinációja a kávébabot egyedi karakterrel ruházza fel.


Fotó: OMV

A kávé a kakaó, a karamell és a mogyoró ízjegyeit adja, amelyet finoman jelenlévő citrusosság egészít ki, telt és édes ízt nyújtva.

„A termék nemcsak kivételes ízélményt nyújt, hanem tükrözi a fenntarthatóság és a tisztességes partnerkapcsolatok iránti elkötelezettségünket is, miközben Brazília esszenciáját kínálja egyetlen csészében. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt az egyedülálló terméket elhozhatjuk a magyarországi kávérajongóknak.”

- mondta Kováts Botond, a vállalat marketingvezetője.

 

A kávé csomagolásán a brazil származású, Franciaországban élő művésznő, Hudesa Kaganow alkotásai láthatók.

Hudesa számos művészeti és grafikai pályázaton nyert díjakat, és többször is felkérték már helyspecifikus műalkotások elkészítésére. A mostani kampányban a művész a Single Origin kávéhoz tervezett kézzel festett brazil tájképei és az azokon szereplő emberek csodálatosan érzékeltetik Brazília energiával teli vibrálását. A kampányban szereplő alkotás, melyet a festőnő gyermekkora ihletett, egy, a Minas Gerais régióra emlékeztető, hagyományos brazil városi teret ábrázol, olyan vizuális mélységet adva ezzel, amely tökéletesen kiegészíti magának a kávénak a gazdagságát. Az alkotásokat megtalálhatjuk a kávét népszerűsítő plakátokon, egyéb promóciós anyagokon és a megvásárolható szemeskávé csomagolásán is.


Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje 

Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.
Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból

Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból 

A nagykóstolón több mint húsz Kárpát-medencei pincészet mintegy ötven borával ismerkedhetnek meg a látogatók.
Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején

Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején 

Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.
Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon

Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon 

Ismét a Kincsem Parkban gyülekeznek a legjobb mozgó street foodosok.
Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc

Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc 

A McDonald’s jelentős forgalomcsökkenést jelentett be az idei első negyedévre vonatkozóan.
Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata

Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata 

Új séf, új étlap, új élmények.
Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme

Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme 

Május végén nyitja meg kapuit Alsóörsön az Y by Rácz Jenő étterem, amely a Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő vezetésével várja a vendégeket.
Szigorítás az energiaitalok piacán

Szigorítás az energiaitalok piacán 

A jogszabály célja a fiatalok körében tapasztalható aggasztó energiaital-fogyasztási trendek visszaszorítása.
Lazulós programokkal indul a szezon a Kopaszi-gát menő helyén

Lazulós programokkal indul a szezon a Kopaszi-gát menő helyén 

Idén május elsejével nyitja meg kapuit a Kopaszi-gáton a Flava Beach Bár és Büfé.
Lehet kísérletezni, de a magyarok továbbra is a dobostortát imádják

Lehet kísérletezni, de a magyarok továbbra is a dobostortát imádják 

A 140 éves dobostorta továbbra is maga mögé utasítja a teljes desszertmezőnyt.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.