Új budapesti lazulós hely: strand + gasztro kombóval

Nyár, vízpart, gasztronómia, mindez csak néhány percre a belváros zajától. Új szabadidős tér nyílt Budapesten a BudaParton, aahogy erről már mi is beszámoltunk korábban, amely prémium kikapcsolódást ígér a nyárra a fővárosban maradtaknak.

Nappal akár fürdés az öbölben, este szórakozás, prémium gasztronómiával fűszerezve. Ez a SHO BEACH BudaPart, Budapest első szabadvízi strandja, amely rengeteg programlehetőséggel és szórakozással várja a látogatóit.

A hely elsősorban attól unikális, hogy Budapesten egyedüli helyként kínál fürdési lehetőséget az öböl természetes és tiszta vizében. A visszakanyarodó mellékágnak köszönhetően még a nagy sodrástól sem kell tartani a fürdőzőknek. Ráadásul, miután az öböl a folyásiránnyal ellentétes irányba ágazik le, így természetes szűrőként is működikl. Bizonyítja ezt az öböl magyarországi viszonylatban is párját ritkító halfaunája. A vízminőséget rendszeresen akkreditált laboratórium végzi, így biztosítva a biztonságos körülményeket.

Prémium ízek a strandon

Azok számára, akik a klasszikus strand ízekre vágynak, a SHO CHILL & GRILL beach bar a legjobb választás. Akik pedig a gasztronómiai különlegességeket keresik, azoknak a MÁK pop-up a tökéletes megoldás, ahol a Mizsei János séf által különleges készített fogásokat egy street food kocsiból kóstolhatják meg. 

 

 

Forrás: Turizmus Online


 lsmét szent a béke az Aldi-testérek között?

lsmét szent a béke az Aldi-testérek között? 

Több mint hatvan év után egyesülhet az Aldi Nord és az Aldi Süd.
Új piacra törnek be a hazai food truck-osok

Új piacra törnek be a hazai food truck-osok 

Szlovákia felé indulnak a hazai food truck-ok.
Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep

Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep  

A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat.
Pannonhalmára költözik a Costes Downtown

Pannonhalmára költözik a Costes Downtown 

Június közepén egy szokatlan helyszínen tűnik fel a Michelin-ajánlott Costes Downtown: a Pannonhalmi Főapátság tövében.
Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe

Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe 

Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.
Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon

Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon 

A híradások szerint 70 embert elvittek – akik közül többeket le is tartóztattak.
CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért

CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért 

Ezzel az adománnyal a Master Good a Bátor Tábor nyári táborainak megvalósításához járult hozzá.
Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo

Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo 

Kannabiszt találtak bennük.
Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján

Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján 

Alaposan felkavarva a tó állóvizét: május 29-én megnyílt az Ypsilon by Rácz Jenő étterem az alsóörsi Ypsilon Yacht Club területén.
Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben

Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben 

A Török Konyha Hetének ünnepe , amikor a kultúra egy este alkalmával a tányérra kerül.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.