A cég ezzel együtt jelenleg 14 egységet üzemeltet országos szintén, hatot vidéken és nyolcat Budapesten. A Coffeeshop Company további két üzletnyitást tervez Magyarországon az idei évben.
A kávézót 1999-ben Reinhold Schärf alapította és az első üzlet Bécsben nyílt. A Schärf család több mint 50 évre visszanyúló tapasztalattal rendelkezik a kávéfőzőgép-gyártás és pörkölés terén és ma 185 kávézóval rendelkezik világszerte.
Az Ausztriából származó hálózat kávézóit ma már a világ 14 országában megtalálhatjuk; Oroszországtól kezdve Magyarországon és Németországon túl akár Egyiptomban vagy az Egyesült Államokban is fogyaszthatjuk az általunk a Coffeeshop Company termékeket.
A hálózat hazánkban elsősorban az alábbi kiemelt városokban keres franchise-partnereket: Zalaegerszeg, Keszthely, Nyíregyháza, Szombathely, Szeged, Szolnok, Eger, Miskolc, Győr, Pécs, Székesfehérvár, Debrecen.
A Coffeeshop Company a Magyar Franchise Szövetség tagja. (forrás: Franchiseportál)
Új egységgel bővül a kávézólánc
Tizennegyedik üzlethelyiségét nyitja meg hamarosan a Coffeeshop Company. A kávézó a West End Business Centert választotta legújabb egységének helyszíneként. A tranzakció a DTZ ingatlantanácsadó közreműködésével jött létre - adta hírül a Franchiseportál.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás
A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Újdonság: pizza és bor egy palackban
Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak
Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely
A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj
A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja
Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán
A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?
A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?
Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban
Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.
Interjú
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket
Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.