Új egységgel bővül a kávézólánc

Tizennegyedik üzlethelyiségét nyitja meg hamarosan a Coffeeshop Company. A kávézó a West End Business Centert választotta legújabb egységének helyszíneként. A tranzakció a DTZ ingatlantanácsadó közreműködésével jött létre - adta hírül a Franchiseportál.

A cég ezzel együtt jelenleg 14 egységet üzemeltet országos szintén, hatot vidéken és nyolcat Budapesten. A Coffeeshop Company további két üzletnyitást tervez Magyarországon az idei évben.
A kávézót 1999-ben Reinhold Schärf alapította és az első üzlet Bécsben nyílt. A Schärf család több mint 50 évre visszanyúló tapasztalattal rendelkezik a kávéfőzőgép-gyártás és pörkölés terén és ma 185 kávézóval rendelkezik világszerte. 

Az Ausztriából származó hálózat kávézóit ma már a világ 14 országában megtalálhatjuk; Oroszországtól kezdve Magyarországon és Németországon túl akár Egyiptomban vagy az Egyesült Államokban is fogyaszthatjuk az általunk a Coffeeshop Company termékeket.

A hálózat hazánkban elsősorban az alábbi kiemelt városokban keres franchise-partnereket: Zalaegerszeg, Keszthely, Nyíregyháza, Szombathely, Szeged, Szolnok, Eger, Miskolc, Győr, Pécs, Székesfehérvár, Debrecen.

A Coffeeshop Company a Magyar Franchise Szövetség tagja. (forrás: Franchiseportál)


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.