Konfitált kacsamellfilé diós narancszselével és marinált céklával, gesztenyés vargánya krémleves currys habbal és szezámos ostyával, bárányborda édesköményes rakott burgonyával, csokoládé trüffel paprikás málnazselével ilyen és ehhez hasonló izgalmas, fantáziadús fogásokkal találkozhatnak a vendégek az új étlapon, melyeket Dél-Franciaország, Olaszország és hazánk különleges ízei ihlettek. Juhász István, a Hilton Budapest mesterszakácsa a tudatos és egészséges táplálkozást is szem előtt tartotta az új ételsor megtervezésekor, így az étlapon széles választékban kaptak helyet a könnyű, kímélő, sok zöldséggel, olívaolajjal és friss zöldfűszerekkel ízesített finomságok, tengeri halételek, valamint zamatos gyümölcsökkel fűszerezett édességek.
Az ICON séfjei a hús szerelmeseinek is kedvében szeretnének járni az új étlappal. Olyan üdítően könnyű fogásokkal, mint például az édesköményes rakottburgonyával, mentás zöldborsópürével és rozmaring juice-zal tálalt bárányborda, vagy a különleges zamatú, paradicsomos szilvamártással és roppanós zöldségekkel tálalt bélszínjava.
Az étlapon klasszikus magyar ételek is szerepelnek, újra értelmezve: sertésszűzsült burgonyás házitésztával és paprikaraguval, csirkemellel töltött palacsinta, paprikás krémmártással, és meleg kerti salátával.
A halételek kedvelőit az óriás garnélával és mangómártással pikánssá varázsolt halibut filé nyűgözheti le, vagy a tormakrémmel sült lazacsteak parajjal és ínycsiklandó mustármártással.
Ellenállhatatlan finomság az étkezés befejezéséhez a a paprikás málnazselével és madártej öntettel kínált csokoládé Trüffel, amely csak egy az ICON új étlapján szereplő csábító édességek közül.
Akik a „Hilton Classics” ételeket keresik, rendelhetnek Hilton Burger-t sajttal vagy bacon-nel, óriás Club szendvicset és Cézár salátát csirkével vagy rákkal.
Nem csak az étlap tartogat meglepetéseket, a szálloda borszakértője, Szikszai István, széles választékkal rendelkező, nemzetközi borokat is kínáló itallapot állított össze a különleges fogások kiegészítésére.