Újabb vendég a "Szívroham Grill" áldozata

Miután tavaly váratlanul elhunyt Las Veags-i Heart Attack Grill reklámarca, a 260 kilós és 206 centis Blair River, most újabb eset borzolta a kedélyeket - vagy szolgálta a különleges vendéglátóhely PR céljait...

A Szívroham Grill legutóbbi áldozata egy középkorú nő, aki  azután lett rosszul, hogy elfogyasztotta az étteremben szokásosnak mondható dupla “Bypass Burger”-jét, majd ezután elszívott néhány szál cigarettát és az egészet egy kis Margarita koktéllal öblítette le – tájékoztatott az étterem tulajdonosa, Jon Basso.

Nem a most már lábadozó hölgy volt az első vendég egyébként, aki az étteremben lett rosszul, a tulajdonos ennek ellenére állítja, az eseteket közvetlenül nem az étterem zsírban – és kalóriában – tocsogó ételei okozták.

Bármennyire hihetetlen, a szakemberek szerint még a Guinness-rekordot tartó, 9983 kalóriát tartalmazó “Dupla Bypass Burger” sem okozhat azonnali szívrohamot, igaz, ha valaki csak és kizárólag ilyen zsíros ételeken él, nagyban növeli annak a kockázatát, hogy szívrohamot kapjon.

Az egészségtelen ételek rajongóinak mekkája, vagyis a Szívroham Grill egyébként 7 éve nyitott meg, tulajdonosa pedig – aki egyébként jó egészségnek örvend – minden áldott nap megeszik egy Bypass Burgert. (Forrás: ABC News, Hír24)


Pink csészék, elkötelezett női tulajdonos, induló rózsaszín kávézó üzletlánc

Pink csészék, elkötelezett női tulajdonos, induló rózsaszín kávézó üzletlánc 

A most induló Women in Coffee program célkitűzései között szerepel a női baristák szakmai fejlesztése.
Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben

Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben 

Június 5-től ismét étlapra kerülnek népszerű hazai íróink a VakVarjúkban.
Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes?

Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes? 

2025. június 4-én lezárul a Szent István napi kenyérverseny.
Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak

Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak 

A Hotel & More Group által üzemeltetett kassai Márai Bistro újabb mérföldkőhöz érkezett.
Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál

Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál 

Péntektől vasárnapig rendezik meg a 25. Gyulai Pálinkafesztivált a vár előtti téren.
Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka

Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka  

A Kvaterka idén lett hétéves, ezért úgy gondolták a szervezők, ideje felfrissülni.
 lsmét szent a béke az Aldi-testérek között?

lsmét szent a béke az Aldi-testérek között? 

Több mint hatvan év után egyesülhet az Aldi Nord és az Aldi Süd.
Új piacra törnek be a hazai food truck-osok

Új piacra törnek be a hazai food truck-osok 

Szlovákia felé indulnak a hazai food truck-ok.
Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep

Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep  

A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat.
Pannonhalmára költözik a Costes Downtown

Pannonhalmára költözik a Costes Downtown 

Június közepén egy szokatlan helyszínen tűnik fel a Michelin-ajánlott Costes Downtown: a Pannonhalmi Főapátság tövében.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.