Újabb vendég a "Szívroham Grill" áldozata

Miután tavaly váratlanul elhunyt Las Veags-i Heart Attack Grill reklámarca, a 260 kilós és 206 centis Blair River, most újabb eset borzolta a kedélyeket - vagy szolgálta a különleges vendéglátóhely PR céljait...

A Szívroham Grill legutóbbi áldozata egy középkorú nő, aki  azután lett rosszul, hogy elfogyasztotta az étteremben szokásosnak mondható dupla “Bypass Burger”-jét, majd ezután elszívott néhány szál cigarettát és az egészet egy kis Margarita koktéllal öblítette le – tájékoztatott az étterem tulajdonosa, Jon Basso.

Nem a most már lábadozó hölgy volt az első vendég egyébként, aki az étteremben lett rosszul, a tulajdonos ennek ellenére állítja, az eseteket közvetlenül nem az étterem zsírban – és kalóriában – tocsogó ételei okozták.

Bármennyire hihetetlen, a szakemberek szerint még a Guinness-rekordot tartó, 9983 kalóriát tartalmazó “Dupla Bypass Burger” sem okozhat azonnali szívrohamot, igaz, ha valaki csak és kizárólag ilyen zsíros ételeken él, nagyban növeli annak a kockázatát, hogy szívrohamot kapjon.

Az egészségtelen ételek rajongóinak mekkája, vagyis a Szívroham Grill egyébként 7 éve nyitott meg, tulajdonosa pedig – aki egyébként jó egészségnek örvend – minden áldott nap megeszik egy Bypass Burgert. (Forrás: ABC News, Hír24)


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.