A moszkvai Baltschugban, majd 2004-től a Kempinski Hotel Ammanban dolgozott executive chefként. A budapest Kempinski új F&B igazgatója Simon Zaglmann, aki ezt megelőzően a müncheni Kempinski Hotel Vier Jahreszeitenben ugyanezt a pozíciót töltötte be. Budapesten hozzá tartozik a szálloda mindhárom étterme, a Lobby Lounge, a Corvinus bár, valamint a bankett- és cateringszolgáltatás. Csidei Balázs április 1-jén átvette a humánpolitikai igazgatói feladatkört a hotelben. Balázs Budapesten és Kemptenben (Németország) folytatott idegenforgalmi tanulmányokat. Első szakmai tapasztalatait az Aktív Hotelben, majd az Ibusznál szerezte. 1999 óta áll a Kempinski Hotel Corvinus alkalmazásában. Training managerként kezdett, majd assistant human resources managerré léptették elő. Németül és angolul beszél. Elődje, Reile Éva nyugdíjba vonult. Szekeres-Joó Eszter március 5. óta a szálloda training managere. Közel tízéves tapasztalattal rendelkezik a vendéglátásban. Vásárhelyi Zsuzsanna március 19. óta a szálloda assistant human resources managere.
Változások a Kempinskiben
A Kempinski Hotel Corvinus Budapest új főszakácsa Roland Holzer. Holzer 1998-ban kezdte pályafutását a Kempinski szállodacsoportnál.
Újdonság: pizza és bor egy palackban
Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás
A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak
Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely
A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj
A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja
Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán
A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?
A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?
Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban
Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.
Interjú
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket
Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.