Végre Budapesten is Starbucks

„Nagyra tartjuk Magyarország hosszú múltra visszatekintő, színes kávéházi kultúráját és izgatottan várjuk, hogy a részesei legyünk” – mondta Vladan Armus, a Starbucks közép- és kelet-európai régiójának márkaigazgatója.

„Az elmúlt néhány évben a kávéházak visszanyerték korábbi népszerűségüket Magyarországon, ezért örömmel várjuk, hogy megismertessük vásárlóinkkal minőségi kávéinkat és az egyedülálló Starbucks Élményt, amely felpezsdíti és gazdagítja az emberi lelket. A WestEnd bevásárlóközpont eleven, lendületet sugárzó hely Budapest szívében, ahol az emberek örömmel vásárolnak és találkoznak egymással” – fűzte hozzá Armus. „Úgy véljük, ideális helyszínt nyújt majd az embereknek a „harmadik hely” élményéhez, ahol megpihenhetnek, kikapcsolhatnak és jókat beszélgethetnek barátaikkal egy nagyszerű csésze kávé mellett”.

A Starbucks 2008 óta működik együtt az AmResttel, közösen nyitottak kávézókat már Csehországban és Lengyelországban is. Jelenleg összesen 16 kávézót működtetnek együtt a három országban.

„Izgatottan várjuk első magyarországi kávézónk megnyitását, elkötelezettek vagyunk amellett, hogy Magyarországon is „jó szomszédként” a közösség részévé váljunk, és hogy olyan erőt képviseljünk, amely közel hozza egymáshoz partnereinket, vásárlóinkat és közösségeiket” – fejtette ki Buck Hendrix, a Starbucks Európa, Közel-Kelet, Afrika régiójának elnöke.

A budapesti kávézó vendégei élvezhetik majd a Starbucks teljes kínálatát, így a 100% Fair Trade Certified presszókávéból készült forró és hideg italokat, a filteres kávékat, valamint a Tazo teák teljes választékát. A Starbucks emellett 16 féle arabica babkávét is kínál Latin-Amerika, Afrika, Ázsia és Csendes-Óceánia farmjairól.

A Starbucks hagyományos kávéházi termékeket, így süteményeket, muffinokat, fánkokat, szendvicseket és salátákat is kínál majd. A Starbucks Magyarország egyedi terméke lesz többek között a reform háromszög szendvics, a kolbászos, valamint a Pick szalámis szendvics. A Starbucks Magyarország kínálja a nagyhírű helyi cukrászda, a Gerbeaud két remekét is: a sajtos pogácsát és a mandulás-nugátos süteményt.

Magyarországon a kávézót a Starbucks Coffee International Inc., Starbucks Coffee Company (NASDAQ: SBUX) teljes tulajdonú leányvállalatának, valamint az AmRest Coffee Sp. z o.o, az AmRest Holdings S.E. (AmRest, WSE: EAT) teljes tulajdonú leányvállalatának közös vállalata, az AmRest Kávézó Kft. üzemelteti. (Élelmiszer Online)

 


Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat?

Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat? 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) már várja a jelöléseket.
Vidéken van cukrászdája? Akkor ez érdekelheti

Vidéken van cukrászdája? Akkor ez érdekelheti 

Július 2-től, keddtől indul az összesen 13 milliárd forint értékű turisztikai támogatási konstrukció második üteme vidéki cukrászdák részére.
 Kaliforniai életérzés Budapesten

Kaliforniai életérzés Budapesten 

Magyarországon szinte egyedülálló módon Kalifornia által inspirált ételekkel várja vendégeit az étterem.
Nincs itthon ehhez hasonló!

Nincs itthon ehhez hasonló! 

Bemutatjuk Maul Zsolt többszörös díjnyertes villányi borászt - alapításának negyedszázados évfordulóját tavaly ünneplő pincészetén keresztül.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is. 
Ha nyár, akkor a tóhoz indulóknál ott a Balatoni Gasztrokalauz

Ha nyár, akkor a tóhoz indulóknál ott a Balatoni Gasztrokalauz 

Az idén 48 éves Magyar Konyha a főszezonra ismét olvasói kezébe adja ingyenes balatoni gasztroiránytűjét.
Európai éttermek a világ legjobbjainak listáján

Európai éttermek a világ legjobbjainak listáján 

A gasztronómiai világ kiválóságai előtt, június 5-én hirdették ki a The World's 50 Best Restaurants 2024-es rangsorát.
A nyár leglátványosabb borversenye Budapesten

A nyár leglátványosabb borversenye Budapesten 

Hétvégén rendezik a "Winelovers 100 - 100 legjobb magyar bor” versenyt.
A Camponában nyílt a gyorsétteremlánc legújabb egysége

A Camponában nyílt a gyorsétteremlánc legújabb egysége 

A XXII. kerületben történt jelentős mértékű beruházások növelték a környék potenciálját, de a bevásárlóközpont könnyű megközelíthetősége is fontos szempont volt az étteremlánc számára.
A pesti Andrássy út egy új izgalmas hellyel gazdagodott

A pesti Andrássy út egy új izgalmas hellyel gazdagodott 

A hely, ahol még az egyszerű zsírosdeszka is igazi gasztro műalkotás.

Interjú

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is. 
Gottwald Szilárd: „Azért dolgozunk, hogy a vendég jól érezze magát”

Gottwald Szilárd: „Azért dolgozunk, hogy a vendég jól érezze magát” 

Legújabb fejlesztéseikről és a hotel bővítéséről Gottwald Szilárddal beszélgettünk.
Klasszis TopDesign 2023 győztesünk:  Dizájn hotel a tó közepén

Klasszis TopDesign 2023 győztesünk: Dizájn hotel a tó közepén 

Idei Klasszis TopDesign versenyünkre készülve folytatjuk a 2023.évi Klasszis TopDesign verseny legemlékezetesebb mozzanatainak, szereplőinek bemutatását.