Az Első Mádi Borház és Bisztróban a helyi borok világához komponálták meg a ház ételkínálatát, Horváth Gábor chéf irányításával. Vannak itt mádi kecskéből, saját csirkéből, disznóból készült fogások, napi menü, különféle limonádék, házi készítésű, kenyérre kenhető hús- és zöldségkrémek, zsírok, ásványoktól duzzadó helyi borokkal.
Egy csodaszép, apró ékszerhez hasnonlítható a Botrytis is, mely nem más, mint egy 6 szobával rendelkező butikhotel, ahol csupa természetes, tájba illő anyagokat használtak az építés során. Mád egy másik új büszkesége, az Aszúház még nem nyílt meg, egyedülálló interaktív élménnyel ajándékozza majd meg a látogatót. Lehet Mád felett elrepülni, éppúgy, amiként szőlőt metszeni, seregélyt hajkurászni, gyomlálni vagy éppen szüretelni a botrytis-es fürtöket.
A Szent Tamás Pincészet szőlőfeldolgozója is zöld alapelven működik, a napelemek mellett a tetőszerkezeen vízgyűjtó mélyedések is vannak, melyek a csapadékot is összegyűjtik, s ezt követően hűtésére és fűtésére lehet felhasználni.
Forrás: Vendég & Hotel Online