1 éves a Prestige Hotel Budapest****Superior

Néhány hét leforgása alatt több jelentős díjat, elismerést „söpört be” az épp a napokban első születésnapját ünneplő Prestige Hotel Budapest. Gaál Miklós igazgatóval vettük sorra a fantasztikus eredménnyel zárult márciusi hónapot.

Tényleg szinte hihetetlen, ami mostanában körülöttünk, velünk történik. Amikor belevágtunk abba, hogy Magyarországon legelsőként egy felvállaltan Michelin-csillagra pályázó, ismert fine dining étteremmel „kössük össze” magunkat, azaz rájuk bíztuk a teljes szállodai éttermi szolgáltatást, vendégeink reggeliztetését, tartottunk attól, megvalósítható-e ez a valóságban úgy, hogy közben ne sérüljön a fine dining koncepció.

A Costes Downtown most kapott Michelin-csillaga a bizonyíték arra, hogy jó úton járunk, szállóvendégeink is egyre jobban imádják, egyre többen igényelnek reggelit, vagy térnek be vacsorára a hotelünkkel egy épületben található tophelyre.

Nemcsak a ház étterme, hanem szállodánk sem adta alább, hiszen az elmúlt napokban elnyertünk egy előkelő minősítést, amely egyértelműen a munkánk elismerésének pozitív visszacsatolása. Ebből az is kiderült, hogy a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Hotelstars Union által használt követelményrendszere szerint a kiemelkedő színvonal, a magas minőségű szolgáltatások és a vendéglátásban nyújtott értékek képviselete azonos a mi szakmai elképzelésünkkel. Ez alapján érdemelhettük ki a Prestige Hotel Budapest****Superior címet, és ezért minden munkatársamat elismerés illeti.


MSZÉSZ: indul az „Év Szállodája” pályázat

MSZÉSZ: indul az „Év Szállodája” pályázat 

Az MSZÉSZ útjára indítja az „Év Szállodája 2024” pályázatot.
Változik az indiai OYO szállásfoglaló portál házirendje – tiltakoznak a vendégek

Változik az indiai OYO szállásfoglaló portál házirendje – tiltakoznak a vendégek 

Az utazás nehéz Indiában azoknak, akik nem házasok, azonban ennek ellenére szeretnének együtt utazni és közös szálláshelyen aludni.
Veganuár és méregtelenítő kúra a sárvári ötcsillagos házban

Veganuár és méregtelenítő kúra a sárvári ötcsillagos házban 

Évkezdetnek nem is rossz: két olyan csomagajánlatot állítottak össze, amely mindkettő ezt a célt szolgálja.
Újfent nyit egy hostelt az a&o Belgiumban

Újfent nyit egy hostelt az a&o Belgiumban 

Az a&o Hostels, Európa vezető hostellánca, 2025. január 1-jén megnyitotta második belga szálláshelyét, az a&o Brussels Centrumot.
Brandváltás az egykori Adria Palotában

Brandváltás az egykori Adria Palotában 

Az Al Habtoor Palace megérkezett Budapestre az ikonikus, egykori Adria Palotába, amelyet jóideje Ritz Carlton-ként ismertünk, korábban pedig a Meridien-lánc tagjaként nyílt meg ötcsillagos szállodaként a pesti Belváros szívében.
Új szakember a hévízi hotel élén – FRISSÍTVE

Új szakember a hévízi hotel élén – FRISSÍTVE 

Jakab Gábor lett a hévízi NaturMed Hotel Carbona új szállodaigazgatója.
Üzemeltetési területen változás a Danubius Hotels-nél

Üzemeltetési területen változás a Danubius Hotels-nél 

A Danubius Hotels Zrt. új vezető kinevezésével indítja 2025-öt, megerősítve a szállodavállalat láncszintű üzemeltetését.
Milliós gázszámla és eltűnt bérlők a mogyoródi panziónál

Milliós gázszámla és eltűnt bérlők a mogyoródi panziónál 

Több, mint harmincmilliós tartozást hátrahagyva váltak köddé a koreai befektetők.
Vendégek éjszakázhatnak Pablo Escobar egykori magánrepülőjén

Vendégek éjszakázhatnak Pablo Escobar egykori magánrepülőjén 

Aki Bristol környékére tervez látogatni mostanában, akár már az egykori drogbáró magángépéből átalakított Airbnb szállást is kibérelheti.
HOTCO 2025: Újabb előadók neveit hozták nyilvánosságra

HOTCO 2025: Újabb előadók neveit hozták nyilvánosságra 

Az idei program különlegessége, hogy neves előadók osztják meg tapasztalataikat, amelyek értékes tanulságokkal szolgálhatnak minden résztvevő számára.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.