Hogy kerül a mangalica a wellness élménybe?

Mi a közös a gasztronómiában és a wellnessben? Erre kaptunk választ egy budapesti wellness hotelben.

Különleges vállalkozásba fogott a Ramada Resort – Aquaworld Budapest szálloda és élményfürdő akkor, amikor a vendégek maximális testi és lelki táplálása érdekében összehangolta az élménybirodalom gasztronómiai és wellnesskínálatát. A Gastro & Spa programsorozat résztvevői hedonista módon fürdőzhetnek a kulináris és a wellness nyújtotta élményekben. Ezt próbálhatták ki a sajtó képviselői egy kellemes hétvégi program keretében, ahol mindenki megkóstolhatta az újszerű finomságokat, és élvezhette az Oriental Spa, illetve az Aquaworld különleges szolgáltatásait.

A programokat megelőző sajtótájékoztatón megtudtuk, hogy a Ramada Resort – Aquaworld Gastro & Spa élménye abban is különbözik a „wellness = egészséges étkezés” elképzeléstől, hogy a szállodában töltött idő alatt nem feltétlenül a könnyű és bioételeken van a hangsúly, hanem az élvezeteken, a gazdag ízeken és a különleges – sokszor magyar – fogásokon.

Feltöltő spa élmény

A fent említett fűszernövényeket azonban nem csak a menübe csempészik bele, hanem egyes elemei a különböző test- és arckezelésekben is visszaköszönnek. Így választható például rozmaringos-borsmentás masszázs is az Oriental Spa részlegben.

A keleties hangulatú, háromszintes Oriental Spa mindent egy helyen kínál, ami egy jó wellness programhoz kell: egzotikus fürdők, élmény- és relaxációs medencék, gőzfürdő, különleges szauna világ, kozmetika, arc- és testkezelések, masszázsok, pihenőágyak, fodrászat, szolárium, manikűr-pedikűr, tenisz, squash és fitneszterem. A Social Spa programnak köszönhetően a szállóvendégeken kívül sokan érkeznek egynapos vagy pár órás kikapcsolódásra is, mondhatni életformaszerűen. A tematizált hölgy-, sport-, senior- és páros napok speciális kínálata egyre több vendéget vonz be a környékről.

A naponta többször, délutánonként megrendezett szauna szeánszok között pedig választhatunk többek között mézes, pálinkás, sós testradíros és citromos szaunaprogramok közül is.


MSZÉSZ: indul az „Év Szállodája” pályázat

MSZÉSZ: indul az „Év Szállodája” pályázat 

Az MSZÉSZ útjára indítja az „Év Szállodája 2024” pályázatot.
Változik az indiai OYO szállásfoglaló portál házirendje – tiltakoznak a vendégek

Változik az indiai OYO szállásfoglaló portál házirendje – tiltakoznak a vendégek 

Az utazás nehéz Indiában azoknak, akik nem házasok, azonban ennek ellenére szeretnének együtt utazni és közös szálláshelyen aludni.
Veganuár és méregtelenítő kúra a sárvári ötcsillagos házban

Veganuár és méregtelenítő kúra a sárvári ötcsillagos házban 

Évkezdetnek nem is rossz: két olyan csomagajánlatot állítottak össze, amely mindkettő ezt a célt szolgálja.
Újfent nyit egy hostelt az a&o Belgiumban

Újfent nyit egy hostelt az a&o Belgiumban 

Az a&o Hostels, Európa vezető hostellánca, 2025. január 1-jén megnyitotta második belga szálláshelyét, az a&o Brussels Centrumot.
Brandváltás az egykori Adria Palotában

Brandváltás az egykori Adria Palotában 

Az Al Habtoor Palace megérkezett Budapestre az ikonikus, egykori Adria Palotába, amelyet jóideje Ritz Carlton-ként ismertünk, korábban pedig a Meridien-lánc tagjaként nyílt meg ötcsillagos szállodaként a pesti Belváros szívében.
Új szakember a hévízi hotel élén – FRISSÍTVE

Új szakember a hévízi hotel élén – FRISSÍTVE 

Jakab Gábor lett a hévízi NaturMed Hotel Carbona új szállodaigazgatója.
Üzemeltetési területen változás a Danubius Hotels-nél

Üzemeltetési területen változás a Danubius Hotels-nél 

A Danubius Hotels Zrt. új vezető kinevezésével indítja 2025-öt, megerősítve a szállodavállalat láncszintű üzemeltetését.
Milliós gázszámla és eltűnt bérlők a mogyoródi panziónál

Milliós gázszámla és eltűnt bérlők a mogyoródi panziónál 

Több, mint harmincmilliós tartozást hátrahagyva váltak köddé a koreai befektetők.
Vendégek éjszakázhatnak Pablo Escobar egykori magánrepülőjén

Vendégek éjszakázhatnak Pablo Escobar egykori magánrepülőjén 

Aki Bristol környékére tervez látogatni mostanában, akár már az egykori drogbáró magángépéből átalakított Airbnb szállást is kibérelheti.
HOTCO 2025: Újabb előadók neveit hozták nyilvánosságra

HOTCO 2025: Újabb előadók neveit hozták nyilvánosságra 

Az idei program különlegessége, hogy neves előadók osztják meg tapasztalataikat, amelyek értékes tanulságokkal szolgálhatnak minden résztvevő számára.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.