Hogy kerül a mangalica a wellness élménybe?

Mi a közös a gasztronómiában és a wellnessben? Erre kaptunk választ egy budapesti wellness hotelben.

Különleges vállalkozásba fogott a Ramada Resort – Aquaworld Budapest szálloda és élményfürdő akkor, amikor a vendégek maximális testi és lelki táplálása érdekében összehangolta az élménybirodalom gasztronómiai és wellnesskínálatát. A Gastro & Spa programsorozat résztvevői hedonista módon fürdőzhetnek a kulináris és a wellness nyújtotta élményekben. Ezt próbálhatták ki a sajtó képviselői egy kellemes hétvégi program keretében, ahol mindenki megkóstolhatta az újszerű finomságokat, és élvezhette az Oriental Spa, illetve az Aquaworld különleges szolgáltatásait.

A programokat megelőző sajtótájékoztatón megtudtuk, hogy a Ramada Resort – Aquaworld Gastro & Spa élménye abban is különbözik a „wellness = egészséges étkezés” elképzeléstől, hogy a szállodában töltött idő alatt nem feltétlenül a könnyű és bioételeken van a hangsúly, hanem az élvezeteken, a gazdag ízeken és a különleges – sokszor magyar – fogásokon.

Feltöltő spa élmény

A fent említett fűszernövényeket azonban nem csak a menübe csempészik bele, hanem egyes elemei a különböző test- és arckezelésekben is visszaköszönnek. Így választható például rozmaringos-borsmentás masszázs is az Oriental Spa részlegben.

A keleties hangulatú, háromszintes Oriental Spa mindent egy helyen kínál, ami egy jó wellness programhoz kell: egzotikus fürdők, élmény- és relaxációs medencék, gőzfürdő, különleges szauna világ, kozmetika, arc- és testkezelések, masszázsok, pihenőágyak, fodrászat, szolárium, manikűr-pedikűr, tenisz, squash és fitneszterem. A Social Spa programnak köszönhetően a szállóvendégeken kívül sokan érkeznek egynapos vagy pár órás kikapcsolódásra is, mondhatni életformaszerűen. A tematizált hölgy-, sport-, senior- és páros napok speciális kínálata egyre több vendéget vonz be a környékről.

A naponta többször, délutánonként megrendezett szauna szeánszok között pedig választhatunk többek között mézes, pálinkás, sós testradíros és citromos szaunaprogramok közül is.


Rangos nemzetközi minősítést zsebelt be a dél-balatoni szálloda

Rangos nemzetközi minősítést zsebelt be a dél-balatoni szálloda 

Elsőként a balatoni házak közül Green Globe-minősítést kapott a Mövenpick BalaLand Resort.
Szallas.hu: Siófokra érkezett a legtöbb foglalás

Szallas.hu: Siófokra érkezett a legtöbb foglalás 

Rövidülnek, de nem maradnak el a nyaralások. Tények és tervek a magyarok belföldi vakációjáról – a szállásfoglaló portál adatai alapján.
„Nyaralj most, fizess később” – Ki áll a Hilaris Hotels mögött?

„Nyaralj most, fizess később” – Ki áll a Hilaris Hotels mögött? 

A milliárdos, akiről ma mindenki beszél, de kevesen ismerik igazán.
Hilton, Marriot: irány Afrika!

Hilton, Marriot: irány Afrika! 

Bejelentette afrikai terjeszkedését a Hilton és a Marriot.
A házi kedvenc is szívesen látott vendég – robban a kisállatbarát szállások piaca

A házi kedvenc is szívesen látott vendég – robban a kisállatbarát szállások piaca 

Itthon akár háromszor annyiba is kerülhet a kisállatunk nyaralása, mint Európa más városaiban.
Változás a nemzetközi szállodaláncnál

Változás a nemzetközi szállodaláncnál 

Megújította nevét és vállalati identitását az AccorInvest.
Tűz ütött ki a visegrádi négycsillagos szálláshelyen – FRISSÍTVE

Tűz ütött ki a visegrádi négycsillagos szálláshelyen – FRISSÍTVE 

A sors ismétli önmagát. A június 13-án történtekre reagált a ház tulajdonos-igazgatója.
Tíz szál gyertya az Aria Hotel Budapest születésnapi tortáján

Tíz szál gyertya az Aria Hotel Budapest születésnapi tortáján 

2025-ben ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját az Aria Hotel Budapest.
Újjászületett szálloda a kiállítások kapujában – megnyílt a négycsillagos hotel

Újjászületett szálloda a kiállítások kapujában – megnyílt a négycsillagos hotel 

A korábbi Expo Congress Hotel felújításából született az Expo Tower.
Nem panaszkodhatnak a szállodások az idei pünkösdi hosszú hétvégére

Nem panaszkodhatnak a szállodások az idei pünkösdi hosszú hétvégére 

A június eleji hosszú hétvégén 45 százalékkal több vendég szállt meg a Balatonnál, mint tavaly, közölte a Visit Hungary.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.