Érzékek-érzékelés éve a Lifestyle Hotel Mátrában

A rangos díjakat nyert mátrai luxusszálloda a tavalyi sikerek után folytatja a wellness-kulináris kettős koncepcióját, így az évet az érzékek-érzékelés ünnepének szánja.

„Az vagy, amit megeszel”, tartja a mondás. De nem csak az étel táplál és válik részünkké, hanem minden más is, ami körülvesz."- a négycsillag superior szálloda mottója mindent elárul arról mik a trendek egy mai életmódszállodában. Itt ugyanis nap mint nap figyelnek arra, hogy érzékszerveinket és gondolatainkat szépséggel és jó energiával töltsük fel.

A Lifestyle Hotel Mátrába a vendégek nem csupán vendégéjszakáért mennek, ennél jóval többre vágynak, valódi élményekre, melyre remekül ráérzett a hegyvidéki életmódszálloda vezetése. A vendéget a szálloda építészetileg is különleges. természetközeli világában sejtelmes szertartások, impulzusok és olyan lenyűgöző hatások érik, melyek nem csupán kimozdítják a szürke hétköznapokból,de tökéletes relaxációt, testi és lelki megújulást tesznek lehetővé.

Idén a rangos díjat nyert hotel spa részlege, az AMETHYST SPA számára kidolgozott Kvint-Esszenica Ritmus Masszázs bevezetése adta a szállodai szakembereknek az ötletet, hogy a több érzékre ható kezelés mintájára, az egész évet az érzékek-érzékelés ünnepének, azaz a harmónia és az öröm forrásának szenteljék. A szezonális újdonságok természetesen követik az évszakok váltakozását, de minden alkalommal más és más érzékzerv illetve érzék kerül előtérbe. Az év eleje mi is lehetne más, mint az ízlelés és a táplálkozás, a tavasz a hallás és az új impulzusok, a május és a június a szaglás és az illatok ünneplése. A lista még közel sem teljes, de év végéig egészen biztosak lehetünk abban, hogy minden érzékszervünkre sor kerül.

Forrás: Vendég & Hotel


Újra nyitva a családok és a wellness rajongók kedvence: a Hunguest Flóra

Újra nyitva a családok és a wellness rajongók kedvence: a Hunguest Flóra 

Évekkel ezelőtt, fejlesztés céljából zárt be az egri Hunguest Hotel Flóra azért, hogy 2024. december 18-án megújult külsővel és belsővel születhessen újjá.
Boeingből luxushotel

Boeingből luxushotel 

Felix Demin 2023 végén nyitotta meg a világ egyik legkülönlegesebb szálláshelyét: a Private Jet Villát.
Pihenés és konferenciaélet újratöltve:  nyitva Hajdúszoboszló ikonikus szállodája

Pihenés és konferenciaélet újratöltve: nyitva Hajdúszoboszló ikonikus szállodája 

A ház az elmúlt években teljesen megújult: a teljes felújtásnak köszönhetően modern külsővel és elegáns belső tereivel várja ismét vendégeit.
Új igazgató a Hunguest hévízi házainak élén

Új igazgató a Hunguest hévízi házainak élén 

2025. április 1-től Martos Andrást nevezték ki a Hunguest Helios és a Hunguest Panoráma szállodák igazgatójának.
Verdi Budapest Hotel: befejeződött a márkaváltás, jöhet a felújítás

Verdi Budapest Hotel: befejeződött a márkaváltás, jöhet a felújítás 

Új név, új arculat, új lehetőségek.
Tojásfestés, locsolkodás, wellness a húsvéti befutók

Tojásfestés, locsolkodás, wellness a húsvéti befutók 

A tavalyi évhez hasonlóan népszerű a húsvét a belföldi utazók körében – derült ki az egyik szállásfoglaló portál adataiból.
MSZÉSZ Dél-dunántúli régióülés: hosszabb foglalási ablakok, növekvő számú nyári foglalások

MSZÉSZ Dél-dunántúli régióülés: hosszabb foglalási ablakok, növekvő számú nyári foglalások 

Április 15-én, kedden zajlott a szakmai program Pécsett.
Az Emírségben nyitotta meg új egységét a Rove-lánc

Az Emírségben nyitotta meg új egységét a Rove-lánc 

A Rove Al Marjan Island szálloda az Al Marjan-sziget tengerpartján nyílt meg Rász el-Haimában.
Belföldi szállásfoglalások alakulása Q1 alatt

Belföldi szállásfoglalások alakulása Q1 alatt  

Főként rövid, 1-2 éjszakás belföldi utazásokat választottak a hazai vendégek az év első három hónapjában.
Luxusszállodát nyitott az Orient Express Rómában

Luxusszállodát nyitott az Orient Express Rómában 

Az Orient Express La Minerva a legújabb ötcsillagos szálloda, amely Rómában nyílt meg.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.