Érzékek-érzékelés éve a Lifestyle Hotel Mátrában

A rangos díjakat nyert mátrai luxusszálloda a tavalyi sikerek után folytatja a wellness-kulináris kettős koncepcióját, így az évet az érzékek-érzékelés ünnepének szánja.

„Az vagy, amit megeszel”, tartja a mondás. De nem csak az étel táplál és válik részünkké, hanem minden más is, ami körülvesz."- a négycsillag superior szálloda mottója mindent elárul arról mik a trendek egy mai életmódszállodában. Itt ugyanis nap mint nap figyelnek arra, hogy érzékszerveinket és gondolatainkat szépséggel és jó energiával töltsük fel.

A Lifestyle Hotel Mátrába a vendégek nem csupán vendégéjszakáért mennek, ennél jóval többre vágynak, valódi élményekre, melyre remekül ráérzett a hegyvidéki életmódszálloda vezetése. A vendéget a szálloda építészetileg is különleges. természetközeli világában sejtelmes szertartások, impulzusok és olyan lenyűgöző hatások érik, melyek nem csupán kimozdítják a szürke hétköznapokból,de tökéletes relaxációt, testi és lelki megújulást tesznek lehetővé.

Idén a rangos díjat nyert hotel spa részlege, az AMETHYST SPA számára kidolgozott Kvint-Esszenica Ritmus Masszázs bevezetése adta a szállodai szakembereknek az ötletet, hogy a több érzékre ható kezelés mintájára, az egész évet az érzékek-érzékelés ünnepének, azaz a harmónia és az öröm forrásának szenteljék. A szezonális újdonságok természetesen követik az évszakok váltakozását, de minden alkalommal más és más érzékzerv illetve érzék kerül előtérbe. Az év eleje mi is lehetne más, mint az ízlelés és a táplálkozás, a tavasz a hallás és az új impulzusok, a május és a június a szaglás és az illatok ünneplése. A lista még közel sem teljes, de év végéig egészen biztosak lehetünk abban, hogy minden érzékszervünkre sor kerül.

Forrás: Vendég & Hotel


Elégedett a szaktárca a tavasz utolsó hónapjában elért turisztikai eredményekkel

Elégedett a szaktárca a tavasz utolsó hónapjában elért turisztikai eredményekkel 

NGM: tovább dübörög a turizmus a hazai szálláshelyeken.
Négycsillagos reptéri szálloda Debrecenben

Négycsillagos reptéri szálloda Debrecenben 

Bemutatkozott az ibis Styles Debrecen Airport Hotel.
KSH-gyorsjelentés a hazai szálláshelyek májusi forgalmáról

KSH-gyorsjelentés a hazai szálláshelyek májusi forgalmáról 

Áprilisban a turisztikai szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.
Új tulajdonosnál a Budapest Marriott Hotel

Új tulajdonosnál a Budapest Marriott Hotel 

Jó ideje árulták, mostanra megszületett a megállapodás: tulajdonost váltott a Duna-parti ötcsillagos szálloda.
MSZÉSZ: már lehet jelentkezni az Év Technológiai Újítása pályázatra

MSZÉSZ: már lehet jelentkezni az Év Technológiai Újítása pályázatra 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége idén is meghirdette társult tagjai részére az Év Technológiai Újítása pályázatot.
Rangos nemzetközi minősítést zsebelt be a dél-balatoni szálloda

Rangos nemzetközi minősítést zsebelt be a dél-balatoni szálloda 

Elsőként a balatoni házak közül Green Globe-minősítést kapott a Mövenpick BalaLand Resort.
Szallas.hu: Siófokra érkezett a legtöbb foglalás

Szallas.hu: Siófokra érkezett a legtöbb foglalás 

Rövidülnek, de nem maradnak el a nyaralások. Tények és tervek a magyarok belföldi vakációjáról – a szállásfoglaló portál adatai alapján.
„Nyaralj most, fizess később” – Ki áll a Hilaris Hotels mögött?

„Nyaralj most, fizess később” – Ki áll a Hilaris Hotels mögött? 

A milliárdos, akiről ma mindenki beszél, de kevesen ismerik igazán.
Hilton, Marriot: irány Afrika!

Hilton, Marriot: irány Afrika! 

Bejelentette afrikai terjeszkedését a Hilton és a Marriot.
A házi kedvenc is szívesen látott vendég – robban a kisállatbarát szállások piaca

A házi kedvenc is szívesen látott vendég – robban a kisállatbarát szállások piaca 

Itthon akár háromszor annyiba is kerülhet a kisállatunk nyaralása, mint Európa más városaiban.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.