Gerendai Károly is az előadók között a szeptemberi Business Klub eseményen

Szeptember 22-én újra megnyitja kapuit a Vendég & Hotel nagysikerű rendezvénysorozata. Ez alkalommal a La Perle Noire restaurant & lounge-ba invitáljuk Önöket, ahol kipróbálhatják különleges francia-magyar konyhájukat, illetve a Zsindelyes pálinka legfinomabb italait és a Bújdosó pincészet legjobb borait.   

Az első őszi Business Klub előadói között olyan szaktekintélyt is üdvözölhetünk, mint Gerendai Károly, aki kikerülhetetlen személyiség a mai hazai topgasztronómia területén, már csak azért is, hiszen étterme – a Costes – volt a legelső Magyarországon, amelynek odaítélték a Michelin-csillagot.

Szeptemberi találkozónk részletes programja:

  • Milyen szállodai/éttermes honlapot érdemes ma kialakítani, működtetni, hogy vendéget hozzon? Előadó: Kovács Lóránt, online szakértő, webdesigner
  • Amire nem gondoltál – az energia költség csökkenthető! Előadók: Szajbert Péter, Hotel Ramada, energetikus beszerzője és Németh Adrienne, GDF SUEZ Energia Holding Hungary Zrt., tömeges értékesítési üzletág vezetője
  • Szakkiállításoktól a nagyközönségi fesztiválokig professzionális eszközök a sikeres megvalósítás érdekében. Előadó: Kertész Mirjam, társtulajdonos-ügyvezető, Coninvest Kft.
  • Új irány a hatékony kiállítások területén: bemutatótermi nyitott napok. Előadó: Bakody Katalin, ügyvezető, JAB csoport magyarországi képviselete
  • Fesztiválok, gasztronómiai napok, nagyközönségi bemutatók és a catering: mit érdemes kínálnia egy vendéglátósnak a nagyközönségnek, fesztiválozóknak vagy kiállítások alkalmával? Előadó: Gerendai Károly tulajdonos, Costes, Sziget, Gourmetfesztivál

Az előadások helyszíne a Mamaison Hotel Andrássy konferenciaterme, a háromfogásos fi ne dining ebéd, 
borral, pálinkával, üdítővel, kávéval az alaƩ a lévő La Perle Noire-ban lesz

PROGRAM:

  • 10.30 - 11 00 regisztráció, welcome kávészünet
  • 11.00 – 13.00 szakmai előadások
  • 13.00 – 14.30 fi ne dining üzleti ebéd a Bujdosó Pincészet boraival, Rauch üdítővel.


Valamint lesznek Progast kávés percek és Zsindelyes pálinkakóstolás.

Jöjjön el, hogy …

  • különleges környezetben találkozhasson üzleti partnereivel
  • egy kellemes üzleti találkozó keretében értesüljön újdonságokról
  • személyes kapcsolatokat építhessen
  • egy exkluzív klub tagja legyen

Időpont: szeptember 22. hétfő 10.30 - 14.30

Helyszín: La Perle Noire Restaurant & Lounge 

Kapcsolat: Légrády Edit, e: [email protected], t: + 36 1 430 4591, f: + 36 1 430 4579

A kitöltött jelentkezési lapot legkésőbb 2014. szeptember 19-ig faxon a +36-1-430-4579-es faxszámra, illetve beszkennelve a [email protected] címre várjuk. Csak az így elküldött jelentkezéseket tudjuk elfogadni.


Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit

Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2025. januárjában ismét meghirdette az Év Szállodája pályázatot. Mutatjuk az idei győzteseket.
Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről

Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről 

Soha rosszabb évet.
10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon

10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál”

ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál” 

Friss ibis-kutatás az idei utazási szokásokról.
Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o

Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o 

Az új szálláshely a Piazza del Duomótól 30 perc sétára található a városközpontban.
Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely

Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely 

Győztest hirdettek a négycsillagos Hotel Lycium bérbeadásának pályázatán.
Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak

Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak 

Sok pár utazással tölti idehaza is az eredetileg Angliában és Amerikában a szerelmesek ünnepeként számon tartott február 14-ét, és az azt követő hétvégét.
A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján

A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest “négycsillagos” besorolást kapott..
Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren

Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren 

Ez lesz az első szálloda az ország második legforgalmasabb repülőtere, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében
Év Szállodája díjátadó gála  – még lehet jelentkezni!

Év Szállodája díjátadó gála – még lehet jelentkezni!  

Február 21-én részese lehet az év egyik legexkluzívabb szállodai eseményének.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.