Az első őszi Business Klub előadói között olyan szaktekintélyt is üdvözölhetünk, mint Gerendai Károly, aki kikerülhetetlen személyiség a mai hazai topgasztronómia területén, már csak azért is, hiszen étterme – a Costes – volt a legelső Magyarországon, amelynek odaítélték a Michelin-csillagot.
Szeptemberi találkozónk részletes programja:
- Milyen szállodai/éttermes honlapot érdemes ma kialakítani, működtetni, hogy vendéget hozzon? Előadó: Kovács Lóránt, online szakértő, webdesigner
- Amire nem gondoltál – az energia költség csökkenthető! Előadók: Szajbert Péter, Hotel Ramada, energetikus beszerzője és Németh Adrienne, GDF SUEZ Energia Holding Hungary Zrt., tömeges értékesítési üzletág vezetője
- Szakkiállításoktól a nagyközönségi fesztiválokig professzionális eszközök a sikeres megvalósítás érdekében. Előadó: Kertész Mirjam, társtulajdonos-ügyvezető, Coninvest Kft.
- Új irány a hatékony kiállítások területén: bemutatótermi nyitott napok. Előadó: Bakody Katalin, ügyvezető, JAB csoport magyarországi képviselete
- Fesztiválok, gasztronómiai napok, nagyközönségi bemutatók és a catering: mit érdemes kínálnia egy vendéglátósnak a nagyközönségnek, fesztiválozóknak vagy kiállítások alkalmával? Előadó: Gerendai Károly tulajdonos, Costes, Sziget, Gourmetfesztivál
Az előadások helyszíne a Mamaison Hotel Andrássy konferenciaterme, a háromfogásos fi ne dining ebéd,
borral, pálinkával, üdítővel, kávéval az alaƩ a lévő La Perle Noire-ban lesz
PROGRAM:
- 10.30 - 11 00 regisztráció, welcome kávészünet
- 11.00 – 13.00 szakmai előadások
- 13.00 – 14.30 fi ne dining üzleti ebéd a Bujdosó Pincészet boraival, Rauch üdítővel.
Valamint lesznek Progast kávés percek és Zsindelyes pálinkakóstolás.
Jöjjön el, hogy …
- különleges környezetben találkozhasson üzleti partnereivel
- egy kellemes üzleti találkozó keretében értesüljön újdonságokról
- személyes kapcsolatokat építhessen
- egy exkluzív klub tagja legyen
Időpont: szeptember 22. hétfő 10.30 - 14.30
Helyszín: La Perle Noire Restaurant & Lounge
Kapcsolat: Légrády Edit, e: [email protected], t: + 36 1 430 4591, f: + 36 1 430 4579
A kitöltött jelentkezési lapot legkésőbb 2014. szeptember 19-ig faxon a +36-1-430-4579-es faxszámra, illetve beszkennelve a [email protected] címre várjuk. Csak az így elküldött jelentkezéseket tudjuk elfogadni.
Forrás: Turizmus Online