Gerendai Károly is az előadók között a szeptemberi Business Klub eseményen

Szeptember 22-én újra megnyitja kapuit a Vendég & Hotel nagysikerű rendezvénysorozata. Ez alkalommal a La Perle Noire restaurant & lounge-ba invitáljuk Önöket, ahol kipróbálhatják különleges francia-magyar konyhájukat, illetve a Zsindelyes pálinka legfinomabb italait és a Bújdosó pincészet legjobb borait.   

Az első őszi Business Klub előadói között olyan szaktekintélyt is üdvözölhetünk, mint Gerendai Károly, aki kikerülhetetlen személyiség a mai hazai topgasztronómia területén, már csak azért is, hiszen étterme – a Costes – volt a legelső Magyarországon, amelynek odaítélték a Michelin-csillagot.

Szeptemberi találkozónk részletes programja:

  • Milyen szállodai/éttermes honlapot érdemes ma kialakítani, működtetni, hogy vendéget hozzon? Előadó: Kovács Lóránt, online szakértő, webdesigner
  • Amire nem gondoltál – az energia költség csökkenthető! Előadók: Szajbert Péter, Hotel Ramada, energetikus beszerzője és Németh Adrienne, GDF SUEZ Energia Holding Hungary Zrt., tömeges értékesítési üzletág vezetője
  • Szakkiállításoktól a nagyközönségi fesztiválokig professzionális eszközök a sikeres megvalósítás érdekében. Előadó: Kertész Mirjam, társtulajdonos-ügyvezető, Coninvest Kft.
  • Új irány a hatékony kiállítások területén: bemutatótermi nyitott napok. Előadó: Bakody Katalin, ügyvezető, JAB csoport magyarországi képviselete
  • Fesztiválok, gasztronómiai napok, nagyközönségi bemutatók és a catering: mit érdemes kínálnia egy vendéglátósnak a nagyközönségnek, fesztiválozóknak vagy kiállítások alkalmával? Előadó: Gerendai Károly tulajdonos, Costes, Sziget, Gourmetfesztivál

Az előadások helyszíne a Mamaison Hotel Andrássy konferenciaterme, a háromfogásos fi ne dining ebéd, 
borral, pálinkával, üdítővel, kávéval az alaƩ a lévő La Perle Noire-ban lesz

PROGRAM:

  • 10.30 - 11 00 regisztráció, welcome kávészünet
  • 11.00 – 13.00 szakmai előadások
  • 13.00 – 14.30 fi ne dining üzleti ebéd a Bujdosó Pincészet boraival, Rauch üdítővel.


Valamint lesznek Progast kávés percek és Zsindelyes pálinkakóstolás.

Jöjjön el, hogy …

  • különleges környezetben találkozhasson üzleti partnereivel
  • egy kellemes üzleti találkozó keretében értesüljön újdonságokról
  • személyes kapcsolatokat építhessen
  • egy exkluzív klub tagja legyen

Időpont: szeptember 22. hétfő 10.30 - 14.30

Helyszín: La Perle Noire Restaurant & Lounge 

Kapcsolat: Légrády Edit, e: [email protected], t: + 36 1 430 4591, f: + 36 1 430 4579

A kitöltött jelentkezési lapot legkésőbb 2014. szeptember 19-ig faxon a +36-1-430-4579-es faxszámra, illetve beszkennelve a [email protected] címre várjuk. Csak az így elküldött jelentkezéseket tudjuk elfogadni.


Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója

Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója 

A Hazai Provence butikhotel és a 84 Bisztró a magyar cégcsoporthoz került.
SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben

SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben 

A soproni Lőverek egy apró. romantikus szálláshelyén igazi házi muzsika szól majd a fesztivál ideje alatt.
Miért fontos az STR a szállodák napi működése során?

Miért fontos az STR a szállodák napi működése során? 

Az STR (Smith Travel Research) egy nemzetközileg elismert rendszer, amely segíti a szállodákat teljesítményük nyomon követésében és összehasonlításában.
Friss trendriport :  hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában

Friss trendriport : hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elkészítette áprilisi trendriportját a KSH adatai alapján.
Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében

Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében 

A hotellánc a franciaországi WWF-fel partnerségben kidolgozta a fenntartható tengeri eredetű élelmiszerekkel kapcsolatos alapelveket.
KSH: áprilisi vendégérkezés adatok

KSH: áprilisi vendégérkezés adatok 

2025 áprilisában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.
MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője

MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője 

A beszélgetés során arról értekeztek, hogy mit jelent valójában a „luxus desztináció”.
Adatok, irányok, kihívások – Somlyai Zoltán elnöki beszámolója a szállodaipar helyzetéről

Adatok, irányok, kihívások – Somlyai Zoltán elnöki beszámolója a szállodaipar helyzetéről 

Mi történt eddig 2025-ben, és mi vár a hazai szállodaiparra a közeljövőben?
Szállodások tavaszi közgyűlése: fókuszban a hitelezés és a marketing tevékenység

Szállodások tavaszi közgyűlése: fókuszban a hitelezés és a marketing tevékenység 

Helyszíni beszámoló az MSZÉSZ LXI. közgyűléséről, Esztergomból.
Íme, az új hévízi ötcsillagos ház menedzsmentje

Íme, az új hévízi ötcsillagos ház menedzsmentje 

Május 15-én megnyílt a Le Primore Hotel & Spa, Magyarország legnagyobb ötcsillag superior minősítésű spaszállodája.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.