Gerendai Károly is az előadók között a szeptemberi Business Klub eseményen

Szeptember 22-én újra megnyitja kapuit a Vendég & Hotel nagysikerű rendezvénysorozata. Ez alkalommal a La Perle Noire restaurant & lounge-ba invitáljuk Önöket, ahol kipróbálhatják különleges francia-magyar konyhájukat, illetve a Zsindelyes pálinka legfinomabb italait és a Bújdosó pincészet legjobb borait.   

Az első őszi Business Klub előadói között olyan szaktekintélyt is üdvözölhetünk, mint Gerendai Károly, aki kikerülhetetlen személyiség a mai hazai topgasztronómia területén, már csak azért is, hiszen étterme – a Costes – volt a legelső Magyarországon, amelynek odaítélték a Michelin-csillagot.

Szeptemberi találkozónk részletes programja:

  • Milyen szállodai/éttermes honlapot érdemes ma kialakítani, működtetni, hogy vendéget hozzon? Előadó: Kovács Lóránt, online szakértő, webdesigner
  • Amire nem gondoltál – az energia költség csökkenthető! Előadók: Szajbert Péter, Hotel Ramada, energetikus beszerzője és Németh Adrienne, GDF SUEZ Energia Holding Hungary Zrt., tömeges értékesítési üzletág vezetője
  • Szakkiállításoktól a nagyközönségi fesztiválokig professzionális eszközök a sikeres megvalósítás érdekében. Előadó: Kertész Mirjam, társtulajdonos-ügyvezető, Coninvest Kft.
  • Új irány a hatékony kiállítások területén: bemutatótermi nyitott napok. Előadó: Bakody Katalin, ügyvezető, JAB csoport magyarországi képviselete
  • Fesztiválok, gasztronómiai napok, nagyközönségi bemutatók és a catering: mit érdemes kínálnia egy vendéglátósnak a nagyközönségnek, fesztiválozóknak vagy kiállítások alkalmával? Előadó: Gerendai Károly tulajdonos, Costes, Sziget, Gourmetfesztivál

Az előadások helyszíne a Mamaison Hotel Andrássy konferenciaterme, a háromfogásos fi ne dining ebéd, 
borral, pálinkával, üdítővel, kávéval az alaƩ a lévő La Perle Noire-ban lesz

PROGRAM:

  • 10.30 - 11 00 regisztráció, welcome kávészünet
  • 11.00 – 13.00 szakmai előadások
  • 13.00 – 14.30 fi ne dining üzleti ebéd a Bujdosó Pincészet boraival, Rauch üdítővel.


Valamint lesznek Progast kávés percek és Zsindelyes pálinkakóstolás.

Jöjjön el, hogy …

  • különleges környezetben találkozhasson üzleti partnereivel
  • egy kellemes üzleti találkozó keretében értesüljön újdonságokról
  • személyes kapcsolatokat építhessen
  • egy exkluzív klub tagja legyen

Időpont: szeptember 22. hétfő 10.30 - 14.30

Helyszín: La Perle Noire Restaurant & Lounge 

Kapcsolat: Légrády Edit, e: [email protected], t: + 36 1 430 4591, f: + 36 1 430 4579

A kitöltött jelentkezési lapot legkésőbb 2014. szeptember 19-ig faxon a +36-1-430-4579-es faxszámra, illetve beszkennelve a [email protected] címre várjuk. Csak az így elküldött jelentkezéseket tudjuk elfogadni.


A Ruby-brandhez tartozó luxushotel épül Máltán

A Ruby-brandhez tartozó luxushotel épül Máltán 

A müncheni központú Ruby Hotels bejelentette első máltai szállodaprojektjét, a Ruby Ninu közösségi munkatér (Workspace) tavaly februári megnyitását követően.
Pazar panoráma, téglasüti és üzleti kapcsolatok

Pazar panoráma, téglasüti és üzleti kapcsolatok 

Bemutatkozott a Clarion Hotel Vienna South.
NGM: februárban 1 millió feletti vendégérkezés a hazai szálláshelyeken

NGM: februárban 1 millió feletti vendégérkezés a hazai szálláshelyeken 

A belföldi vendégek száma 5,4 százalékkal 485 ezerre nőtt, míg a külföldi turisták száma több mint 22 százalékkal 536 ezer főre emelkedett.
Ennyit ettek-ittak egy év leforgása alatt a Tribe hotel vendégei

Ennyit ettek-ittak egy év leforgása alatt a Tribe hotel vendégei 

Beszédes adatok és izgalmas tapasztalatok egy hotel első évéből – így indult a TRIBE Budapest Stadium.
Moore-jelentés: a globális hotelipar eredményei 2024-ben

Moore-jelentés: a globális hotelipar eredményei 2024-ben 

A gazdasági kihívások és a geopolitikai bizonytalanság ellenére rekordévet zárt a nemzetközi szállodaipar.
Danubius-kutatás: mi számít a vendégnek, ha Budapesten foglal szállást?

Danubius-kutatás: mi számít a vendégnek, ha Budapesten foglal szállást? 

A Danubius Hotels (DH) a budapesti szállodáikba látogató külföldi turisták körében végzett kutatást.
Az egész hétvége a kutyabarátságról szól a tokaji ötcsillagos házban

Az egész hétvége a kutyabarátságról szól a tokaji ötcsillagos házban 

Ezzel hívja fel a figyelmet a felelős állattartásra a Minaro Hotel Tokaj MGallery.
Az Accor hűségprogramja immár százmilliós tagsággal rendelkezik

Az Accor hűségprogramja immár százmilliós tagsággal rendelkezik 

A szállodacsoport globális hűség- és kedvezményprogramja most köszöntötte százmilliomodik tagját.
Határmenti családbarát szálloda az Accent Hotels portfóliójában

Határmenti családbarát szálloda az Accent Hotels portfóliójában 

Olyan megoldásokkal, amelyek a gyerekkel érkező vendégek kényelmét szolgálják.
Így állnak a foglalások eddig a tavaszi időszakban

Így állnak a foglalások eddig a tavaszi időszakban 

A Szallas.hu legfrissebb adatai szerint.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.