Igazgatóváltás ennél a belvárosi ötcsillagos háznál

Mátrafüredről érkezett a Verno House új szállodaigazgatója. Nehéz Tamás több, mint 15 éves karrierje során több éttermet és szállodát is vezetett, köztük a Flava Kitchen & More helyén egykor működő Borkakas Bistrot és a mátrafüredi Avar Hotelt. A tapasztalt szakember célja, hogy a BOTANIQ Collection kötelékébe tartozó Verno House még sikeresebb legyen a jövőben, áll a BDPST közleményében.

Mint írják, a BOTANIQ Collection ernyőmárka első fővárosi szállodájába érkezett Nehéz Tamás szállodaigazgatói pozícióba. A szakember tanulmányait a Kodolányi János Egyetemen és a Budapesti Gazdasági Egyetemen végezte, több, mint 15 éves szakmai pályafutása során számos étteremben és szállodában megfordult már.

Nehéz Tamás / Forrás: BDPST
Nehéz Tamás / Forrás: BDPST

A Verno House szállodaigazgatójaként elkötelezett célja, hogy a hotel szorosan együttműködve a ház étterme, a Flava Kitchen & More és a BOTANIQ Collection csapatával legyen sikeres. 

Amikor új szállodaigazgatót kerestünk a Verno House élére, fontos volt számunkra, hogy olyan embert válasszunk, aki megfelelő tapasztalattal rendelkezik, emellett mind emberileg, mind szakmailag illeszkedik a szálloda mentalitásához

– mondta Somlyai Zoltán, a BDPST Hotel Management Zrt. vezérigazgatója.

A Verno House véleményem szerint kiemelkedő a budapesti szállodakínálatban, részben elhelyezkedésének, részben a különleges designnak és nagy mértékben a kollégáimnak köszönhetően

– tette hozzá Nehéz Tamás.

A Botaniq Collection ernyőmárka tagjai 2024 áprilisában különleges esemény keretén belül mutatkoztak be a hazai és nemzetközi sajtó, valamint vendégeknek - az eseményről mi is beszámoltunk.

Valamint ez az a hotel, amely Klasszis TopDesign 2023 versenyünk egyik nagy győztese volt, több díjat is bezsebelt.

 

 

 

 


Bővíti lengyelországi portfólióját az IHG Hotels & Resorts

Bővíti lengyelországi portfólióját az IHG Hotels & Resorts  

Az IHG portfóliója Lengyelországban meghaladja a 30 működő és fejlesztés alatt álló szállodát.
Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója

Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója 

A Hazai Provence butikhotel és a 84 Bisztró a magyar cégcsoporthoz került.
SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben

SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben 

A soproni Lőverek egy apró. romantikus szálláshelyén igazi házi muzsika szól majd a fesztivál ideje alatt.
Miért fontos az STR a szállodák napi működése során?

Miért fontos az STR a szállodák napi működése során? 

Az STR (Smith Travel Research) egy nemzetközileg elismert rendszer, amely segíti a szállodákat teljesítményük nyomon követésében és összehasonlításában.
Friss trendriport :  hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában

Friss trendriport : hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elkészítette áprilisi trendriportját a KSH adatai alapján.
Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében

Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében 

A hotellánc a franciaországi WWF-fel partnerségben kidolgozta a fenntartható tengeri eredetű élelmiszerekkel kapcsolatos alapelveket.
KSH: áprilisi vendégérkezés adatok

KSH: áprilisi vendégérkezés adatok 

2025 áprilisában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.
MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője

MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője 

A beszélgetés során arról értekeztek, hogy mit jelent valójában a „luxus desztináció”.
Adatok, irányok, kihívások – Somlyai Zoltán elnöki beszámolója a szállodaipar helyzetéről

Adatok, irányok, kihívások – Somlyai Zoltán elnöki beszámolója a szállodaipar helyzetéről 

Mi történt eddig 2025-ben, és mi vár a hazai szállodaiparra a közeljövőben?
Szállodások tavaszi közgyűlése: fókuszban a hitelezés és a marketing tevékenység

Szállodások tavaszi közgyűlése: fókuszban a hitelezés és a marketing tevékenység 

Helyszíni beszámoló az MSZÉSZ LXI. közgyűléséről, Esztergomból.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.