Igazgatóváltás ennél a belvárosi ötcsillagos háznál

Mátrafüredről érkezett a Verno House új szállodaigazgatója. Nehéz Tamás több, mint 15 éves karrierje során több éttermet és szállodát is vezetett, köztük a Flava Kitchen & More helyén egykor működő Borkakas Bistrot és a mátrafüredi Avar Hotelt. A tapasztalt szakember célja, hogy a BOTANIQ Collection kötelékébe tartozó Verno House még sikeresebb legyen a jövőben, áll a BDPST közleményében.

Mint írják, a BOTANIQ Collection ernyőmárka első fővárosi szállodájába érkezett Nehéz Tamás szállodaigazgatói pozícióba. A szakember tanulmányait a Kodolányi János Egyetemen és a Budapesti Gazdasági Egyetemen végezte, több, mint 15 éves szakmai pályafutása során számos étteremben és szállodában megfordult már.

Nehéz Tamás / Forrás: BDPST
Nehéz Tamás / Forrás: BDPST

A Verno House szállodaigazgatójaként elkötelezett célja, hogy a hotel szorosan együttműködve a ház étterme, a Flava Kitchen & More és a BOTANIQ Collection csapatával legyen sikeres. 

Amikor új szállodaigazgatót kerestünk a Verno House élére, fontos volt számunkra, hogy olyan embert válasszunk, aki megfelelő tapasztalattal rendelkezik, emellett mind emberileg, mind szakmailag illeszkedik a szálloda mentalitásához

– mondta Somlyai Zoltán, a BDPST Hotel Management Zrt. vezérigazgatója.

A Verno House véleményem szerint kiemelkedő a budapesti szállodakínálatban, részben elhelyezkedésének, részben a különleges designnak és nagy mértékben a kollégáimnak köszönhetően

– tette hozzá Nehéz Tamás.

A Botaniq Collection ernyőmárka tagjai 2024 áprilisában különleges esemény keretén belül mutatkoztak be a hazai és nemzetközi sajtó, valamint vendégeknek - az eseményről mi is beszámoltunk.

Valamint ez az a hotel, amely Klasszis TopDesign 2023 versenyünk egyik nagy győztese volt, több díjat is bezsebelt.

 

 

 

 


Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit

Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2025. januárjában ismét meghirdette az Év Szállodája pályázatot. Mutatjuk az idei győzteseket.
Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről

Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről 

Soha rosszabb évet.
10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon

10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál”

ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál” 

Friss ibis-kutatás az idei utazási szokásokról.
Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o

Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o 

Az új szálláshely a Piazza del Duomótól 30 perc sétára található a városközpontban.
Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely

Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely 

Győztest hirdettek a négycsillagos Hotel Lycium bérbeadásának pályázatán.
Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak

Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak 

Sok pár utazással tölti idehaza is az eredetileg Angliában és Amerikában a szerelmesek ünnepeként számon tartott február 14-ét, és az azt követő hétvégét.
A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján

A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest “négycsillagos” besorolást kapott..
Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren

Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren 

Ez lesz az első szálloda az ország második legforgalmasabb repülőtere, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében
Év Szállodája díjátadó gála  – még lehet jelentkezni!

Év Szállodája díjátadó gála – még lehet jelentkezni!  

Február 21-én részese lehet az év egyik legexkluzívabb szállodai eseményének.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.