A változtatások az egyes éttermek karakterének megerősítésére irányultak. A Ristorante Giardino közepére egy tálalópult került, ahol étvágycsináló falatkák készülnek az ott kihelyezett alapanyagokból. Az étteremben az állandó étlapon kívül minden hónapban más és más olasz tájegység ételkülönlegességei is bemutatásra kerülnek. Az új borlapon mintegy negyven különféle bor szerepel. A Bistro Jardin újdonsága a szerdai magyar büfévacsora, illetve a magyar à la carte menü, amelyet esténként kínál a vendégeknek. Ezenkívül minden hónapban bemutatják egy-egy magyar régió ételkülönlegességeit. A Kempi Sörház óriáskivetítőjén népszerű sporteseményeket nézhetnek a kötetlen hangulatú étterembe érkezők. A Corvinus Bárban csütörtök és szombat este jazzband játszik, más estéken Nyári Károly zongorista szórakoztatja a vendégeket.
Kempinski: új éttermi koncepció
A Kempinski Hotel Corvinus új főszakácsa, Rudolf Van Nunen és az új éttermi igazgató Christian Hollweck nem sokkal Budapestre érkezésük után új koncepciót dolgoztak ki a szálloda valamennyi éttermére.

Átadták az idei Aranynap-díjakat
Hat magyarországi konferencia és wellness szálloda, valamint rendezvényhelyszín kapott elismerést.

Napfényes fejezet – amely a Danubius-lánc, köztük a Hotel Helia megújulásáról szól
A Danubius Hotel Helia – nevéhez méltóan, hiszen a „Helia” a Naphoz kötődőt jelenti – fénylő pont a főváros szállodai kínálatában.

Újabb négy ház a Hilaris Hotels portfóliójában
Négy magyarországi szálláshellyel bővül a szállodalánc.

Megkezdődött a 44. Országos Borverseny
Mintegy 2700 palack bor versenyez.

Már fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája
Az ötcsillag superior minősítésű hotel 285 szobájában több mint 600 vendéget tud fogadni.

Turisztikai fejlesztés Nógrádban
Jelentős felújításon esik át az 1973 óta működő Salgó Hotel.

Hunguest hotelek Hévízen: wellness és kikapcsolódás egy helyen
A Hunguest Hotels szállodaláncnál a lánc számos szállodája teljes körűen megújult, köztük hévízi egységeik is.

Belföldi és nemzetközi vendégérkezések hazai szálláshelyeken
A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) adatai szerint eddig 2,4 millió belföldi és 2,6 millió nemzetközi turistát regisztráltak a hazai szálláshelyek.

Két új magyar szálláshely a világ fenntartható turizmusának térképén
Két észak-magyarországi szálláshely nyerte el ma a nemzetközi Good Travel Seal minősítést, amelyet a világ egyik vezető fenntarthatósági turisztikai értékelőrendszereként tartanak számon.

MSZÉSZ márciusi trendriport – kevesebb belföldi vendég, mint tavaly
Márciusi trendriport a KSH adatai alapján.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.