Kinevezés a Carbonában

Májustól Pápai Zsuzsa a hévízi NaturMed Hotel Carbona vezérigazgató-helyetteseként folytatja pályafutását. A szakember jól ismeri a szállodát, hiszen már közel két évtizede dolgozik a Carbonában, ahol egyre magasabb, felelősségteljesebb pozíciókban járult hozzá a négycsillag szuperior hotel kiemelkedő teljesítményének eléréséhez.

Vezérigazgató-helyettest nevezett ki a hévízi NaturMed Hotel Carbona: májustól Pápai Zsuzsa irányítja a szálloda operatív működését. A szakember 1998 óta dolgozik Hévíz legnagyobb hoteljében, ahol korábban többek között a marketing és stratégiai tervezés irányítása, valamint a guest relation részleg vezetése is a feladatai közé tartozott.

Pápai Zsuzsa 2014 óta executive marketing menedzserként a Carbona és a sárvári Spirit Hotel stratégiai tervezési és kampánymenedzsment feladataiért volt felelős, projektvezetőként pedig egy készülő preventív egészségprogram kapcsán irányította a szakmai csapat munkáját.

Pápai Zsuzsa kinevezése kapcsán elmondta, hogy munkája során a vendégek megelégedésének biztosítása mellett a dolgozók képzésére, és a minőségi szolgáltatások további fejlesztésére is kiemelt hangsúlyt fektet majd. Az új vezérigazgató-helyettes különösen fontosnak tartja a Carbona innovatív szemléletének megőrzését. A többszörösen díjnyertes szálloda olyan nemzetközi színvonalú gyógyító és egészségmegőrző szolgáltatásokat biztosít vendégei számára, melyekhez nem elegendő csupán a nemzetközi trendek követése, hanem innovátorként is folyamatosan jelen kell lenni a piacon. Ez a titka annak, hogy nemcsak belföldi, de francia, orosz, osztrák, német és norvég vendégek is előszeretettel látogatják Hévíz legnagyobb szállodáját.


Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit

Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2025. januárjában ismét meghirdette az Év Szállodája pályázatot. Mutatjuk az idei győzteseket.
Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről

Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről 

Soha rosszabb évet.
10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon

10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál”

ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál” 

Friss ibis-kutatás az idei utazási szokásokról.
Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o

Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o 

Az új szálláshely a Piazza del Duomótól 30 perc sétára található a városközpontban.
Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely

Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely 

Győztest hirdettek a négycsillagos Hotel Lycium bérbeadásának pályázatán.
Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak

Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak 

Sok pár utazással tölti idehaza is az eredetileg Angliában és Amerikában a szerelmesek ünnepeként számon tartott február 14-ét, és az azt követő hétvégét.
A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján

A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest “négycsillagos” besorolást kapott..
Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren

Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren 

Ez lesz az első szálloda az ország második legforgalmasabb repülőtere, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében
Év Szállodája díjátadó gála  – még lehet jelentkezni!

Év Szállodája díjátadó gála – még lehet jelentkezni!  

Február 21-én részese lehet az év egyik legexkluzívabb szállodai eseményének.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.