Nevet vált és bővül a bükfürdői Hotel Caramell

Idén tavasszal három új részleggel bővül a bükfürdői Hotel Caramell. A Caramell Premium Resortban közel 2000 m2-es szabadtéri és beltéri wellness-részleg, valamint 500 fős rendezvény- és konferenciarészleg is lesz. Ezt követően ****superior minőséggel, Caramell Premium Resort néven várják a szállodába érkező vendégeket.

A fentieken túl 62 nagyméretű családi szobával és lakosztályokkal, egészségközponttal, különleges ayurvedikus- és VIP-kezelőkkel, meditációs japán kerttel és 100 fős, tematikus á’la carte étteremmel gazdagodik a Feng Shui jegyében épült szálloda - írja a Day Holiday hírlevele. A közel három hektáron elterülő, „Caramell Premium Resort” néven újjászülető szálloda megőrzi, sőt a korábbiaknál is hangsúlyosabban jeleníti meg a már megszokott távol-keleti (elsősorban thai és indonéz) stílusjegyeket egyedi hangulatával, belsőépítészeti megoldásaival. Mindez a modern formavilággal ötvözve jelenik meg a közösségi terekben, illetve a létesítményegyüttes 142 szobájában, amelyekben egyidejűen 340 vendég részére tudnak szállást biztosítani.

Az egészségturizmust szolgáló létesítmények köre 2000 m2-es bel- és kültéri wellness-világgal gyarapodik. A gyógy-, élmény- és szépészeti kezelések száma eléri majd a 150-et, az új Egészségközpontban pedig – a fogászati klinika szolgáltatásai mellett – a Dévény-módszerrel is megismerkedhetnek a vendégek.

A Caramell eddigi konferenciakapacitása a 400-500 fős, többfunkciójú konferencia- és rendezvényközponttal megduplázódik, így akár önálló kiállítási helyszínként is működhet.

A bővítés eredményeként családbarát szobák és gyermekszolgáltatások egész sora várja majd a kicsikkel érkezőket is.

Forrás: Day Holiday


Itt is lesz tagja a luxusszállodaláncnak

Itt is lesz tagja a luxusszállodaláncnak 

A Hyatt luxusszállodalánc folytatja terjeszkedését a régióban az AluaSoul Sunny Beach megnyitásával Bulgáriában.
Bővíti lengyelországi portfólióját az IHG Hotels & Resorts

Bővíti lengyelországi portfólióját az IHG Hotels & Resorts  

Az IHG portfóliója Lengyelországban meghaladja a 30 működő és fejlesztés alatt álló szállodát.
Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója

Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója 

A Hazai Provence butikhotel és a 84 Bisztró a magyar cégcsoporthoz került.
SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben

SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben 

A soproni Lőverek egy apró. romantikus szálláshelyén igazi házi muzsika szól majd a fesztivál ideje alatt.
Miért fontos az STR a szállodák napi működése során?

Miért fontos az STR a szállodák napi működése során? 

Az STR (Smith Travel Research) egy nemzetközileg elismert rendszer, amely segíti a szállodákat teljesítményük nyomon követésében és összehasonlításában.
Friss trendriport :  hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában

Friss trendriport : hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elkészítette áprilisi trendriportját a KSH adatai alapján.
Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében

Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében 

A hotellánc a franciaországi WWF-fel partnerségben kidolgozta a fenntartható tengeri eredetű élelmiszerekkel kapcsolatos alapelveket.
KSH: áprilisi vendégérkezés adatok

KSH: áprilisi vendégérkezés adatok 

2025 áprilisában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.
MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője

MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője 

A beszélgetés során arról értekeztek, hogy mit jelent valójában a „luxus desztináció”.
Adatok, irányok, kihívások – Somlyai Zoltán elnöki beszámolója a szállodaipar helyzetéről

Adatok, irányok, kihívások – Somlyai Zoltán elnöki beszámolója a szállodaipar helyzetéről 

Mi történt eddig 2025-ben, és mi vár a hazai szállodaiparra a közeljövőben?

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.