Nevet vált és bővül a bükfürdői Hotel Caramell

Idén tavasszal három új részleggel bővül a bükfürdői Hotel Caramell. A Caramell Premium Resortban közel 2000 m2-es szabadtéri és beltéri wellness-részleg, valamint 500 fős rendezvény- és konferenciarészleg is lesz. Ezt követően ****superior minőséggel, Caramell Premium Resort néven várják a szállodába érkező vendégeket.

A fentieken túl 62 nagyméretű családi szobával és lakosztályokkal, egészségközponttal, különleges ayurvedikus- és VIP-kezelőkkel, meditációs japán kerttel és 100 fős, tematikus á’la carte étteremmel gazdagodik a Feng Shui jegyében épült szálloda - írja a Day Holiday hírlevele. A közel három hektáron elterülő, „Caramell Premium Resort” néven újjászülető szálloda megőrzi, sőt a korábbiaknál is hangsúlyosabban jeleníti meg a már megszokott távol-keleti (elsősorban thai és indonéz) stílusjegyeket egyedi hangulatával, belsőépítészeti megoldásaival. Mindez a modern formavilággal ötvözve jelenik meg a közösségi terekben, illetve a létesítményegyüttes 142 szobájában, amelyekben egyidejűen 340 vendég részére tudnak szállást biztosítani.

Az egészségturizmust szolgáló létesítmények köre 2000 m2-es bel- és kültéri wellness-világgal gyarapodik. A gyógy-, élmény- és szépészeti kezelések száma eléri majd a 150-et, az új Egészségközpontban pedig – a fogászati klinika szolgáltatásai mellett – a Dévény-módszerrel is megismerkedhetnek a vendégek.

A Caramell eddigi konferenciakapacitása a 400-500 fős, többfunkciójú konferencia- és rendezvényközponttal megduplázódik, így akár önálló kiállítási helyszínként is működhet.

A bővítés eredményeként családbarát szobák és gyermekszolgáltatások egész sora várja majd a kicsikkel érkezőket is.

Forrás: Day Holiday


Pazar panoráma, téglasüti és üzleti kapcsolatok

Pazar panoráma, téglasüti és üzleti kapcsolatok 

Bemutatkozott a Clarion Hotel Vienna South.
NGM: februárban 1 millió feletti vendégérkezés a hazai szálláshelyeken

NGM: februárban 1 millió feletti vendégérkezés a hazai szálláshelyeken 

A belföldi vendégek száma 5,4 százalékkal 485 ezerre nőtt, míg a külföldi turisták száma több mint 22 százalékkal 536 ezer főre emelkedett.
Ennyit ettek-ittak egy év leforgása alatt a Tribe hotel vendégei

Ennyit ettek-ittak egy év leforgása alatt a Tribe hotel vendégei 

Beszédes adatok és izgalmas tapasztalatok egy hotel első évéből – így indult a TRIBE Budapest Stadium.
Moore-jelentés: a globális hotelipar eredményei 2024-ben

Moore-jelentés: a globális hotelipar eredményei 2024-ben 

A gazdasági kihívások és a geopolitikai bizonytalanság ellenére rekordévet zárt a nemzetközi szállodaipar.
Danubius-kutatás: mi számít a vendégnek, ha Budapesten foglal szállást?

Danubius-kutatás: mi számít a vendégnek, ha Budapesten foglal szállást? 

A Danubius Hotels (DH) a budapesti szállodáikba látogató külföldi turisták körében végzett kutatást.
Az egész hétvége a kutyabarátságról szól a tokaji ötcsillagos házban

Az egész hétvége a kutyabarátságról szól a tokaji ötcsillagos házban 

Ezzel hívja fel a figyelmet a felelős állattartásra a Minaro Hotel Tokaj MGallery.
Az Accor hűségprogramja immár százmilliós tagsággal rendelkezik

Az Accor hűségprogramja immár százmilliós tagsággal rendelkezik 

A szállodacsoport globális hűség- és kedvezményprogramja most köszöntötte százmilliomodik tagját.
Határmenti családbarát szálloda az Accent Hotels portfóliójában

Határmenti családbarát szálloda az Accent Hotels portfóliójában 

Olyan megoldásokkal, amelyek a gyerekkel érkező vendégek kényelmét szolgálják.
Így állnak a foglalások eddig a tavaszi időszakban

Így állnak a foglalások eddig a tavaszi időszakban 

A Szallas.hu legfrissebb adatai szerint.
Kastélyszállodások éves találkozója az alsópetényi Prónay-kastélyban

Kastélyszállodások éves találkozója az alsópetényi Prónay-kastélyban 

Sikeresen lezajlott a Magyar Kastélyszállodák és Történelmi Épületek Szövetségének éves közgyűlése.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.