Nevet vált és bővül a bükfürdői Hotel Caramell

Idén tavasszal három új részleggel bővül a bükfürdői Hotel Caramell. A Caramell Premium Resortban közel 2000 m2-es szabadtéri és beltéri wellness-részleg, valamint 500 fős rendezvény- és konferenciarészleg is lesz. Ezt követően ****superior minőséggel, Caramell Premium Resort néven várják a szállodába érkező vendégeket.

A fentieken túl 62 nagyméretű családi szobával és lakosztályokkal, egészségközponttal, különleges ayurvedikus- és VIP-kezelőkkel, meditációs japán kerttel és 100 fős, tematikus á’la carte étteremmel gazdagodik a Feng Shui jegyében épült szálloda - írja a Day Holiday hírlevele. A közel három hektáron elterülő, „Caramell Premium Resort” néven újjászülető szálloda megőrzi, sőt a korábbiaknál is hangsúlyosabban jeleníti meg a már megszokott távol-keleti (elsősorban thai és indonéz) stílusjegyeket egyedi hangulatával, belsőépítészeti megoldásaival. Mindez a modern formavilággal ötvözve jelenik meg a közösségi terekben, illetve a létesítményegyüttes 142 szobájában, amelyekben egyidejűen 340 vendég részére tudnak szállást biztosítani.

Az egészségturizmust szolgáló létesítmények köre 2000 m2-es bel- és kültéri wellness-világgal gyarapodik. A gyógy-, élmény- és szépészeti kezelések száma eléri majd a 150-et, az új Egészségközpontban pedig – a fogászati klinika szolgáltatásai mellett – a Dévény-módszerrel is megismerkedhetnek a vendégek.

A Caramell eddigi konferenciakapacitása a 400-500 fős, többfunkciójú konferencia- és rendezvényközponttal megduplázódik, így akár önálló kiállítási helyszínként is működhet.

A bővítés eredményeként családbarát szobák és gyermekszolgáltatások egész sora várja majd a kicsikkel érkezőket is.

Forrás: Day Holiday


Turisztikai fejlesztés Nógrádban

Turisztikai fejlesztés Nógrádban 

Jelentős felújításon esik át az 1973 óta működő Salgó Hotel.
Hunguest hotelek Hévízen: wellness és kikapcsolódás egy helyen

Hunguest hotelek Hévízen: wellness és kikapcsolódás egy helyen 

A Hunguest Hotels szállodaláncnál a lánc számos szállodája teljes körűen megújult, köztük hévízi egységeik is.
Belföldi és nemzetközi vendégérkezések hazai szálláshelyeken

Belföldi és nemzetközi vendégérkezések hazai szálláshelyeken 

A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) adatai szerint eddig 2,4 millió belföldi és 2,6 millió nemzetközi turistát regisztráltak a hazai szálláshelyek.
Két új magyar szálláshely a világ fenntartható turizmusának térképén

Két új magyar szálláshely a világ fenntartható turizmusának térképén  

Két észak-magyarországi szálláshely nyerte el ma a nemzetközi Good Travel Seal minősítést, amelyet a világ egyik vezető fenntarthatósági turisztikai értékelőrendszereként tartanak számon.
MSZÉSZ márciusi trendriport – kevesebb belföldi vendég, mint tavaly

MSZÉSZ márciusi trendriport – kevesebb belföldi vendég, mint tavaly 

Márciusi trendriport a KSH adatai alapján.
Brandváltás ennél a patinás fővárosi szállodánál

Brandváltás ennél a patinás fővárosi szállodánál 

A Mövenpick bejelentette a Mövenpick Hotel Budapest Centre megnyitását.
Újra nyitva a családok és a wellness rajongók kedvence: a Hunguest Flóra

Újra nyitva a családok és a wellness rajongók kedvence: a Hunguest Flóra 

Évekkel ezelőtt, fejlesztés céljából zárt be az egri Hunguest Hotel Flóra azért, hogy 2024. december 18-án megújult külsővel és belsővel születhessen újjá.
A szállodások keleti régióülésére készül a megújult Hunguest Béke

A szállodások keleti régióülésére készül a megújult Hunguest Béke  

Május 7-én a nemrég újranyitott hajdúszoboszlói Hunguest Béke szállodában rendezik meg a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) keleti régióülését.  
Igazgatóváltás a Dorothea Hotel élén

Igazgatóváltás a Dorothea Hotel élén 

Az ötcsillagos budapesti belvárosi ház vezetése 2025 március elsejétől változott.
Új ötcsillagos ház nyílik Hévízen

Új ötcsillagos ház nyílik Hévízen 

Az ötcsillagos szállodában a vendégeket nem csak a luxus legmagasabb foka, hanem valódi testi-lelki feltöltődés várja.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.