Nyolcezerszer gyorsabb internet 15 év alatt

2000-ben a Kempinski Hotel Corvinus még 128 Kbps sebességgel csatlakozott a világhálóra. 2015. november 18-a jelentős dátum volt a szálloda életében, hiszen e napon 1 Gbit/s sebességre növeltük a sávszélességet.

Korunk üzleti és szabadidős utazója 2-3 kommunikációs eszközt használ párhuzamosan, ezért alapvető elvárás egy szállodában a gyors internetszolgáltatás. A Kempinski Hotel Corvinus Budapest számára kiemelten fontos, hogy minden területen a legjobbat nyújtsa. Az IT szolgáltatásokban is arra törekszik, hogy az aktuálisan elérhető leggyorsabb internetsebességet biztosítsa vendégeinek.

2015. november 18-tól a Kempinski Hotel Corvinus infokommunikációs szolgáltatópartnere már 1 Gbit/s magas rendelkezésre állású, biztonságos internetelérést garantál. Egyúttal a szálloda Wi-fi hálózata is nagyobb kapacitásúvá vált.

A megnövelt sávszélesség nem csak a hotelben megszálló egyéni vendégek számára teszi kellemesebbé az internet használatát, hanem nagyobb volumenű rendezvényeknél is szempont lehet a helyszín kiválasztásában. A konferenciacsoportok számára kizárólagosan biztosított nagysebességű internetvonalat minden rendezvényszervező nagyra értékeli. Elvileg akár 30 egyidejű FullHD videóközvetítés is lebonyolítható a világ bármely pontjára a Kempinski Hotel Corvinusban rendezett eseményekről.

A későbbiekben lehetőség van a sávszélesség igény szerinti további növelésére. „A rohamosan terjedő új online megoldások miatt vendégeink egyre nagyobb adatforgalmat bonyolítanak, egyértelmű trend a sávszélesség iránti igények drasztikus növekedése.Folyamatosan figyeljük a vendégigények változásait. Ezzel a mostani fejlesztéssel már a jövőre készülünk.” – mondta el Parti János, a szálloda értékesítési és marketingigazgatója.

Forrás: Vendég&Hotel Online


Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit

Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2025. januárjában ismét meghirdette az Év Szállodája pályázatot. Mutatjuk az idei győzteseket.
Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről

Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről 

Soha rosszabb évet.
10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon

10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál”

ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál” 

Friss ibis-kutatás az idei utazási szokásokról.
Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o

Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o 

Az új szálláshely a Piazza del Duomótól 30 perc sétára található a városközpontban.
Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely

Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely 

Győztest hirdettek a négycsillagos Hotel Lycium bérbeadásának pályázatán.
Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak

Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak 

Sok pár utazással tölti idehaza is az eredetileg Angliában és Amerikában a szerelmesek ünnepeként számon tartott február 14-ét, és az azt követő hétvégét.
A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján

A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest “négycsillagos” besorolást kapott..
Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren

Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren 

Ez lesz az első szálloda az ország második legforgalmasabb repülőtere, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében
Év Szállodája díjátadó gála  – még lehet jelentkezni!

Év Szállodája díjátadó gála – még lehet jelentkezni!  

Február 21-én részese lehet az év egyik legexkluzívabb szállodai eseményének.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.