Szálloda az irodaházban?

A koncepció lényege, hogy az irodaházakban dolgozók számára még jobb és kényelmesebb szolgáltatásokat kínálnak, vagyis a közös területeken – lobby, társalgó, kávézó, étterem, park stb. – szállodai nívót prezentálnak mind esztétikai értelemben, mind a szolgáltatások minőségét tekintve.

 Az új Immofinanz koncepció lényege, hogy az irodaházakban dolgozók számára még jobb és kényelmesebb szolgáltatásokat kínálnak, vagyis a közös területeken – lobby, társalgó, kávézó, étterem, park stb. – szállodai nívót prezentálnak mind esztétikai értelemben, mind a szolgáltatások minőségét tekintve. Vagyis ha belépünk egy ilyen irodaházba, akkor a bútorok, az atmoszféra a zöld növényekkel, a szolgáltatási egységek mind-mind egy igényes szálloda belső világát idézik. A megújított irodaházak esetében a dolgozók jólléte került a fókuszba, az emberközpontú világkép alapján a tulajdonosok a közös területekre koncentrálnak. 

A bűvös négyes „A myhive nemzetközi irodamárkánk egyet jelent a barátságos légkörrel, a figyelmes személyzettel, a szállodák inspirálta hangulattal, valamint azokkal a szolgáltatásokkal és kényelmi funkciókkal, amelyek révén a bérlők még inkább a munkájukra összpontosíthatnak, és az új munkatársak keresésekor is vonzó munkaadóként léphetnek fel a piacon. A barátságos hangulat és az infrastruktúra nem csupán a mindennapi munkát ösztönzi, de inspirálhatja a bérlők közötti kommunikációt is, és segíthet egy aktív közösség létrehozásában” – mondta el a budapesti bemutatón Christian Traunfellner, az IMMOFINANZ vagyonkezelésért felelős vezetője. A myhive koncepció négy fő jellemzőre épül, amelyek jól érzékeltetik a márka előnyeit: szállodák inspirálta dizájn, rendkívül figyelmes kiszolgálás, sokoldalú infrastruktúra és egy nemzetközi közösség létrehozása.

 

Forrás: Vendég&Hotel Online

Forrás: realista.hu


Tűz Ronaldo marrakeshi szállodájában

Tűz Ronaldo marrakeshi szállodájában 

A Morocco World News beszámolója szerint a tűzesetet „kis tűzként” írták le, azonban lángokat is lehetett látni az épületen belül, ami aggodalmat keltett a vendégek és a személyzet körében.
Magyar portré- és divatfotós kiállítása nyílt a Vár tövében

Magyar portré- és divatfotós kiállítása nyílt a Vár tövében 

Hetedik Art Corner kiállítás – a Leo Bistro és a Hotel Clark közösségi tereiben.
MSZÉSZ-elnök: erős évet zárt a hazai szállodaipar 2024-ben

MSZÉSZ-elnök: erős évet zárt a hazai szállodaipar 2024-ben 

Somlyai Zoltán ismertette a legfrissebb adatokat, információkat a budapesti régióülésen.
Közeledik a Hotels Tomorrow 2025

Közeledik a Hotels Tomorrow 2025 

Az idei Hotels Tomorrow konferencia 2025. június 30-án és július 1-jén kerül megrendezésre Párizsban.
INS: friss vendégéjszakaszámok Romániából

INS: friss vendégéjszakaszámok Romániából 

Csökkenő turistaérkezést és vendéjszakaszámot regisztráltak keleti szomszédainknál.
Akcióban a HotelHero

Akcióban a HotelHero  

A szállodák és éttermek összefogásának köszönhetően 2025. február 2-a óta vasárnaponként 300 rászoruló jut egy-egy tányér meleg ételhez.
Az Accor valóban egyedi élményeket kínáló brandje idén további házakkal bővül

Az Accor valóban egyedi élményeket kínáló brandje idén további házakkal bővül 

Európa-szerte tovább bővül az egyedi szálláshelyeket kínáló Handwritten Collection.
Fontos mérföldkő a hostellánc életében

Fontos mérföldkő a hostellánc életében 

Új szintre lépett az a&o Hostels minőségirányítása.
Újabb TRIBE szálloda ennél a reklámügynökségnél

Újabb TRIBE szálloda ennél a reklámügynökségnél 

A Grayling Hungary nemzetközi kommunikációs ügynökség tovább bővíti ügyfélportfólióját.
Francia vidéket idéző hangulat, kulináris élmények és egy fürdőliget

Francia vidéket idéző hangulat, kulináris élmények és egy fürdőliget 

Exkluzív hotelélmény Dánszentmiklóson.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.