A Danubius szállodák, azon belül a központi cukrászüzem hosszú évek óta Sveba-Dahlen forgóállványos kemencét használ – mutatta be az együttműködés hátterét Rezneki Zoltán, a szállodalánc központi cukrászatának vezetője. A most beszerzett C250 eco+ típusú modell saját elődjét, egy 1985-ben vett gépet váltott le, de az elődmodell is az utolsó pillanatig működött.
Számunkra a legfontosabb a kemencék stabilitása – mondta a választásról Rezneki Zoltán. Ha megraktunk egy állványt (18 db, 60x80-as lemez) sütésre váró tésztával, csak be kell tolni, és jelez, ha készen van. Mindegy, hogy egy kifli a legalsó vagy a legfölső tálcán van-e, az eredmény mindig egyenletes és pontos, akár csak a sütési hőmérséklet. Mindez nem csak egyenletesen kiváló minőséget tesz lehetővé, de a munkaidő és -erő beosztását is megkönnyíti, hogy nem kell figyelni a kemencéket, ameddig dolgoznak.
A Sveba-Dahlen kemencék egyértelműen Európa egyik legjobb, legmegbízhatóbb termékei – mutatta be a márkát Szatmári Zoltán, az importőr Kogép kereskedelmi vezetője. Nem véletlen, hogy a Danubius Hotels mellett sok másik ügyfelünk is a márka mellett tette le a voksát.
Forrás: Turizmus Online