Új vezérigazgató a NaturMed Hotel Carbona élén

2016. január 1-től Pápai Zsuzsát nevezték ki a hévízi NaturMed Hotel Carbona vezérigazgatójává. Korábban a szakember feladatai közé tartozott a marketing, valamint a guest relation részleg vezetése, 2015 májusától pedig vezérigazgató-helyettesként felelt Hévíz legnagyobb szállodájának operatív működéséért.

2016. január 1-től új vezérigazgató, Pápai Zsuzsa irányítja Hévíz legnagyobb szállodáját, a NaturMed Hotel Carbonát. A szakember közel két évtizede dolgozik a többszörös díjnyertes Carbonában, ahol egyre felelősségteljesebb pozíciókban járult hozzá a négycsillag superior hotel kiemelkedő teljesítményének eléréséhez.

Pápai Zsuzsa 1998 óta dolgozik Hévíz legnagyobb hoteljében, ahol korábban a marketing és stratégiai tervezés irányítása, valamint a guest relation részleg vezetése tartozott a feladatai közé. A szakember 2014 óta executive marketing menedzserként a Carbona és a sárvári Spirit Hotel stratégiai tervezési és kampánymenedzsment feladataiért volt felelős. Projektvezetőként egy készülő preventív egészségprogram kapcsán irányította a szakmai csapat munkáját, 2015 május 1-től pedig a Carbona vezérigazgató-helyetteseként felelt a szálloda operatív működéséért.

Pápai Zsuzsa a kinevezés kapcsán elmondta, hogy a vendégelégedettség és a professzionális szolgáltatások biztosítása mellett továbbra is kiemelt cél marad a hotel barátságos légkörének megőrzése. Emellett nagy hangsúlyt fektetnek a folyamatos innovációra, így a dolgozók rendszeres továbbképzésére, a minőségi szolgáltatások fejlesztésére. A vezérigazgató szerint a minőség, valamint a folyamatos megújulás teszi lehetővé, hogy a belföldi és külföldi vendégek egyaránt előszeretettel látogatják a Carbonát.

A NaturMed Hotel Carbona vezérigazgatója 2014. január 1-ig - 22 éven keresztül - dr. Lukács Ferenc volt, nyugdíjba vonulását követően a szálloda irányítását Tapodi Attila vette át, akit tavaly nyáron a tervek szerint hamarosan nyíló, négy csillag superior minősítésű - szintén hévízi - Medic & Wellness Hotel Bonvital vezetésével, illetve a pre-opening munkával bíztak meg.


Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit

Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2025. januárjában ismét meghirdette az Év Szállodája pályázatot. Mutatjuk az idei győzteseket.
Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről

Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről 

Soha rosszabb évet.
10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon

10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál”

ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál” 

Friss ibis-kutatás az idei utazási szokásokról.
Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o

Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o 

Az új szálláshely a Piazza del Duomótól 30 perc sétára található a városközpontban.
Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely

Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely 

Győztest hirdettek a négycsillagos Hotel Lycium bérbeadásának pályázatán.
Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak

Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak 

Sok pár utazással tölti idehaza is az eredetileg Angliában és Amerikában a szerelmesek ünnepeként számon tartott február 14-ét, és az azt követő hétvégét.
A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján

A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest “négycsillagos” besorolást kapott..
Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren

Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren 

Ez lesz az első szálloda az ország második legforgalmasabb repülőtere, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében
Év Szállodája díjátadó gála  – még lehet jelentkezni!

Év Szállodája díjátadó gála – még lehet jelentkezni!  

Február 21-én részese lehet az év egyik legexkluzívabb szállodai eseményének.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.