Új vezérigazgató a NaturMed Hotel Carbona élén

2016. január 1-től Pápai Zsuzsát nevezték ki a hévízi NaturMed Hotel Carbona vezérigazgatójává. Korábban a szakember feladatai közé tartozott a marketing, valamint a guest relation részleg vezetése, 2015 májusától pedig vezérigazgató-helyettesként felelt Hévíz legnagyobb szállodájának operatív működéséért.

2016. január 1-től új vezérigazgató, Pápai Zsuzsa irányítja Hévíz legnagyobb szállodáját, a NaturMed Hotel Carbonát. A szakember közel két évtizede dolgozik a többszörös díjnyertes Carbonában, ahol egyre felelősségteljesebb pozíciókban járult hozzá a négycsillag superior hotel kiemelkedő teljesítményének eléréséhez.

Pápai Zsuzsa 1998 óta dolgozik Hévíz legnagyobb hoteljében, ahol korábban a marketing és stratégiai tervezés irányítása, valamint a guest relation részleg vezetése tartozott a feladatai közé. A szakember 2014 óta executive marketing menedzserként a Carbona és a sárvári Spirit Hotel stratégiai tervezési és kampánymenedzsment feladataiért volt felelős. Projektvezetőként egy készülő preventív egészségprogram kapcsán irányította a szakmai csapat munkáját, 2015 május 1-től pedig a Carbona vezérigazgató-helyetteseként felelt a szálloda operatív működéséért.

Pápai Zsuzsa a kinevezés kapcsán elmondta, hogy a vendégelégedettség és a professzionális szolgáltatások biztosítása mellett továbbra is kiemelt cél marad a hotel barátságos légkörének megőrzése. Emellett nagy hangsúlyt fektetnek a folyamatos innovációra, így a dolgozók rendszeres továbbképzésére, a minőségi szolgáltatások fejlesztésére. A vezérigazgató szerint a minőség, valamint a folyamatos megújulás teszi lehetővé, hogy a belföldi és külföldi vendégek egyaránt előszeretettel látogatják a Carbonát.

A NaturMed Hotel Carbona vezérigazgatója 2014. január 1-ig - 22 éven keresztül - dr. Lukács Ferenc volt, nyugdíjba vonulását követően a szálloda irányítását Tapodi Attila vette át, akit tavaly nyáron a tervek szerint hamarosan nyíló, négy csillag superior minősítésű - szintén hévízi - Medic & Wellness Hotel Bonvital vezetésével, illetve a pre-opening munkával bíztak meg.


Fehér ház a kéklő tó partján – születésnapot ünnepelt a Kenese Bay Garden

Fehér ház a kéklő tó partján – születésnapot ünnepelt a Kenese Bay Garden 

Van a Balaton északi partján egy hely, amit, ha egyszer felfedez az ember, szinte biztos, hogy szeretne oda visszatérni.
Átadták az idei Aranynap-díjakat

Átadták az idei Aranynap-díjakat 

Hat magyarországi konferencia és wellness szálloda, valamint rendezvényhelyszín kapott elismerést.
Napfényes fejezet – a Danubius-lánc, köztük a  Danubius Hotel Helia megújulásáról

Napfényes fejezet – a Danubius-lánc, köztük a Danubius Hotel Helia megújulásáról 

A Danubius Hotel Helia – nevéhez méltóan, hiszen a „Helia” a Naphoz kötődőt jelenti – fénylő pont a főváros szállodai kínálatában.
Újabb négy ház a Hilaris Hotels portfóliójában

Újabb négy ház a Hilaris Hotels portfóliójában 

Négy magyarországi szálláshellyel bővül a szállodalánc.
Megkezdődött a 44. Országos Borverseny

Megkezdődött a 44. Országos Borverseny 

Mintegy 2700 palack bor versenyez.
Már fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája

Már fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája 

Az ötcsillag superior minősítésű hotel 285 szobájában több mint 600 vendéget tud fogadni.
Turisztikai fejlesztés Nógrádban

Turisztikai fejlesztés Nógrádban 

Jelentős felújításon esik át az 1973 óta működő Salgó Hotel.
Hunguest hotelek Hévízen: wellness és kikapcsolódás egy helyen

Hunguest hotelek Hévízen: wellness és kikapcsolódás egy helyen 

A Hunguest Hotels szállodaláncnál a lánc számos szállodája teljes körűen megújult, köztük hévízi egységeik is.
Belföldi és nemzetközi vendégérkezések hazai szálláshelyeken

Belföldi és nemzetközi vendégérkezések hazai szálláshelyeken 

A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) adatai szerint eddig 2,4 millió belföldi és 2,6 millió nemzetközi turistát regisztráltak a hazai szálláshelyek.
Két új magyar szálláshely a világ fenntartható turizmusának térképén

Két új magyar szálláshely a világ fenntartható turizmusának térképén  

Két észak-magyarországi szálláshely nyerte el ma a nemzetközi Good Travel Seal minősítést, amelyet a világ egyik vezető fenntarthatósági turisztikai értékelőrendszereként tartanak számon.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.