Symbol Budapest: hét helyszín, hét hangulat

A közelmúltban Óbudán a Bécsi út 56. szám alatt megnyílt a Symbol Budapest. A hét különböző stílusú, kínálatú vendéglátóegységet magába foglaló gasztronómiai komplexumot egy több száz éves házban alakították ki.

Az utcai frontról nyíló Puskás Pancho Sport Pub már teljes gőzzel üzemel, a helyiséget a legendás labdarúgó korabeli fotói, emléktárgyai díszítik, és kedvenc ételei is megtalálhatók az étlapon. Szintén az utcáról nyílik a ház kávézója, ahol különleges kávékat és koktélokat lehet megkóstolni. Innen átsétálva megközelíthető az olasz és mediterrán konyhák ételeit kínáló Italian Fusion étterem. Az épület földszintjének központjában egész évben üzemel az üvegtetővel fedett kerthelyiség, a Symbol Garden. A 300 négyzetméteres kert közepén egy modern Bombay koktélpult épült, és ötletes megoldás az üvegpadlóval fedett rész, amelyen keresztül a ház eredeti kútja tekinthető meg. A teljes egészében akadálymentesített épület első emeletén fekszik a galéria, amely rendezvényteremként és kiállítótérként is üzemel. A rendezvénytermet közvetlen konyhakapcsolattal alakították ki, és technikai felszereltsége révén céges és magánrendezvények megtartásához is alkalmas. Az épület eredeti 220 éves pincéjét is helyreállították, ahol jövő hónaptól várják a vendégeket. Itt kemencében sült magyar, sváb és tót ételeket szolgálnak fel, és közel száz fajta borból lehet majd válogatni. Ez utazási irodák csoportjai számára is ideális helyszín, 120 főt tudnak itt vendégül látni. A tervek szerint februárban nyit a komplexum utolsó egysége, a Live Music Club, amely egy kétszintes, galériás élőzenés klub lesz. Barna Sándor tulajdonos látogatásunkkor elmondta, a Symbol Budapest a közelmúltban több sikeres rendezvénynek adott otthont, és már számos visszatérő vendégük is van. Az épület átépítése három évet vett igénybe; a térben és stílusban elkülönülő egységeknek köszönhetően változatos vendégkörre számítanak, ahova minden napszakban érdemes betérni.


Krétára indít charterjáratot Debrecenből a Kartago Tours

Krétára indít charterjáratot Debrecenből a Kartago Tours 

Az utazásszervező új úti céllal bővítette debreceni indulású ajánlatait.
Új korszak kezdődik a low cost légitársaságnál

Új korszak kezdődik a low cost légitársaságnál 

A Wizz Air célja, hogy 2029-re kizárólag új generációs, neo gépeket üzemeltessen.
Repülési élmény autista gyerekeknek

Repülési élmény autista gyerekeknek  

Autizmussal élők számára szerveztek repülési próbát a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.
Így nőtt a római nemzetközi repülőtér forgalma egy év alatt

Így nőtt a római nemzetközi repülőtér forgalma egy év alatt 

2019 óta tízmillióval emelkedett az érkezők és indulók száma, hosszabb távon pedig 60 millió fölötti utasforgalmat akarnak elérni.
Wizz Air: csalók élnek vissza a légitársaság nevével!

Wizz Air: csalók élnek vissza a légitársaság nevével! 

Csalók próbálnak pénzt kicsalni az utazóközönségtől.
Új logisztikai csomópontot nyitott a lett légitársaság

Új logisztikai csomópontot nyitott a lett légitársaság  

A régió egyik legmodernebb áruszállító HUB-ja üzemel ezentúl a rigai reptéren.
HungaroControl: paradigmaváltás, fejlesztések és még több légiforgalmi irányító

HungaroControl: paradigmaváltás, fejlesztések és még több légiforgalmi irányító 

Május 26-án Turi Ferenc vezérigazgató és Bárány Ákos kommunikációs és marketing igazgató a nyári csúcsszezonra való felkészülésükről tartott beszámolót.
Kutyafogadó a római reptéren

Kutyafogadó a római reptéren 

A Dog Relais az első olyan kutyáknak szánt fogadóhely, amelyet olasz repülőtéren hoztak létre.
Autóbuszkiállítás és buszvezetés a BKV óbudai garázsában

Autóbuszkiállítás és buszvezetés a BKV óbudai garázsában 

Május 24-én az Óbudai autóbuszgarázsban folytatódik a BKV idei nyílt napjainak sorozata.
Privát lakosztályok a felhők felett

Privát lakosztályok a felhők felett 

Az Emirates újabb fejlesztéseket vezet be prémium utasai számára a „Fly Better” ígéret jegyében.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.