hirdetés

GREET Vienna: Bécsben találkoznak a szakma legjelesebb képviselői

2014. május 19-én és 20-án találkoznak a szakma legrangosabb képviselöi a GREET Vienna szakkonferencián. A konferencia elnevezése a „Global Real Estate & Economy Talks” röviditéséböl adódik, ami azt jelenti, hogy a rendezvény egy B2B plattform ipari ingatlanok és befektetések számára. 

hirdetés

A GREET Vienna célcsoportját olyan cégek és invesztorok képezik, akik Közép- Kelet- és Délkelet-Európaban, illetve a volt Szovjetunió utódállamaiban konkrét inveszticiós objektumokat ajánlanak vagy keresnek és ezen a konferencián bemutatják, prezentálják a projektjeiket.

A kiállitók és konferencia résztvevök a következö országokból jönnek: Ausztria, Bulgária, Csehország, Egyesült Királyság, Fehéroroszország, Horvátország, Lengyelország, Magyarország, Németország, Olaszország, Oroszország, Románia, Svájc, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia és Ukrajna.

Kiváló alkalom a kapcsolatépítésre

Regiók és városok képviselöi, beruházói is elöszeretettel használják ki a  professzionálisan szervezett prezentálási és networking lehetöséget, potenciális üzletfelekkel, beszállítókkal való megismerkedésre valamint elsö tárgyalások lefolytatására.

A GREET VIENNA résztvevöi olyan cégek és szervezetek, amelyek ingatlanokkal különbözö szempontból foglalkoznak: mint potenciális megbizók, ingatlanfejlesztök, befektetök, beruházók, önkormányzatok illetve közérdekü intézmények projektfejlesztöi, épitöipari kivitelezök, tervezöirodák, várostervezök és fejlesztök, Facility Management specialisták vagy éppen adó- és szakjogászi irodák.

A GREET Vienna konferencia Bécs belvárosában, a Herrengasse 13 alatt lévö Palais Niederösterreich-ben kerül megrendezésre. További információt a GREET Vienna hivatalos honlapján talál. 

Elöadók (többek között):

Dr. Erhard Busek, volt osztrák alkancellár, az IDM (Duna Regionális és Középeurópai Intézet) és a Bécsi Gazdasági Forum elnöke

Adela Cristea, a HILTON Worldwide szállodalánc fejlesztési igazgatója (Development Director Central and South Eastern Europe, Hilton Worldwide)

Dr. Paul Garassus, (a Scientific Council von BAQIMEHP elnöke, a French Health Economics Society alelnöke)

Dr. Franz Jurkowitsch, CEO, Warimpex Finanz- und Beteiligungs AG MMag.

Philipp Kaufmann, ÖGNI (Fenntartható Ingatlangazdálkodás Társasága) alapitó elnöke (Gründungspräsident der Österreichischen Gesellschaft für Nachhaltige Immobilienwirtschaft)

Dr. Daniel Thorniley, az DT-Global Business Consulting GmbH elnöke, az CEEMEA Business Group Corporate Service alapitója

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk