hirdetés

Január 23-án kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség Díjkiosztó Gálája

Már hagyománnyá vált a Magyar Franchise Szövetség gálája, a franchise szakma rangos eseménye, melyen részt vesznek a legfontosabb hálózatok, hogy elismerjék az előző évben legjobban teljesítetteket. A gálavacsora díszvendége és főelőadója Brian Smart, a Brit Franchise Szövetség ügyvezető igazgatója. A rendezvénynek ezúttal is a Larus Étterem és Rendezvényközpont ad otthont.

hirdetés

A hazai franchise szakmát tömörítő szervezet már sok-sok éve dolgozik azon, és tesz rendkívüli erőfeszítéseket azért, hogy a franchise gazdasági súlyát, a magyar gazdaságra gyakorolt hatásait bemutassa, tagjainak érdekeit képviselje.

A díjak komoly elismerést jelentenek a szakma részéről, ezért minden évben számos hálózat pályázata érkezik be a szövetség elnökségéhez.
2012-ben a Magyar Franchise Szövetség elnöksége úgy döntött, hogy a korábbi esztendőkhöz képest több kategóriában ír ki pályázatot. Így a 2013-es díjak a következő kategóriákban kerülnek kiosztásra: az Év Hazai Franchise Hálózata, az Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata, az Év Franchise Átvevője, az Év Fiatal Sikeres Franchise Átvevője, az Év Mester Franchise Hálózata, Marketing Díj, az Év Innovatív Franchise Hálózata, Internet Média és Web Díj. A díjazottak kizárólag a Magyar Franchise Szövetség rendszergazda tagjai, valamint a hozzájuk tartozó franchise átvevők pályázatainak elbírálása alapján részesülnek az elismerésekben.
A rendezvény főtámogatói: a BENU Gyógyszertárak és a McDonald's.

A korábbi, 2012. évi díjazottak

A 2012. Év Hazai Franchise Hálózata a Coop Üzletlánc volt. Az Év Mester Franchise Hálózata a High-Care Cosmetics hálózat. A 2012. Év Marketing Díjában a BioHair franchise hálózat részesült. Az Év Innovatív Franchise Hálózata az Otthon Centrum Franchising Kft. volt. A 2012. Év Internet Média és Web Díját a Duna House hálózat érdemelte ki. Az Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata az ALPHAZOO üzletlánc volt. Az Év Franchise Átvevője díjat Dr. Baltásné Sáfrány Beáta, a Herbária Zrt. franchise partnere kapta. Az Év fiatal sikeres franchise átvevője kategóriában két hálózat átvevői, megosztva részesültek a díjban. Molnár Tamás és Horváth Attila, az Otthon Centrum átvevői, valamint kategória másik díjazottja Zsigmond Balázs, a Duna House franchise átvevője.

A Díjkiosztó Gála helyszíne: Larus Étterem és Rendezvényközpont.

Cím: Budapest XII. kerület, Csörsz utca 18/b.
Kezdési időpont: 18.30 órakor.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei évet az előzetes foglalások alapján?

Partnerünk