hirdetés

Foodpanda és Indepack együttműködés

2022 márciusától az Indepack Kft. elérhető a foodpanda éttermi ellátói platformján, a panda merchant felületen. 

hirdetés

Az Indepack Kft. Magyarországon több, mint 10.000 vendéglátóipari céget szolgál ki éttermi csomagolóeszközökkel. A panda merchant oldalon történő megjelenéssel szeretné megkönnyíteni a vásárlást azon vevői számára, akik foodpanda partner éttermei is egyben és ezt a platformot használják alapanyagbeszerzésükhöz.

Az Indepack azonos árakat kínál saját webáruházában és a panda merchant felületen környezetbarát és hagyományos csomagolóeszközeire egyaránt. A vásárlóknak ugyanakkor lehetőségük van összehasonlítani a hasonló termékeket kínáló cégek árait, termékeit, amely jó lehetőség az Indepack számára, hogy megmutassa versenyképes árait.

Forrás: Adobe Stock
Forrás: Adobe Stock

A foodpanda (korábban Netpincér) több mint 20 éve foglalkozik házhozszállítással, panda mercant felületét tavaly indította el. A foodpanda elkötelezett híve a környezetbarát online rendelésnek, éppen ezért 100%-ban karbonsemleges a teljes operáció, illetve tudatosan keresi a működése minden területén a hasonlóan zölden gondolkodó partnereket. A Indepack termékpalettájával a büféktől a fine dining éttermekig bármely vendéglátóipari egységet el tud látni megfelelő színvonalú, a készételek csomagolására alkalmas elviteles dobozokkal, csomagolóeszközökkel.

A foodpanda és az Indepack ügyfélköre azonos szektorból származik ezért, mind a partnerek mind a most szerződő felek számára hosszú távon is előnyös lesz az együttműködés. Az Indepack versenyképes áraival, a partnereket folyamatosan ellátó árukészlettel a panda mercant felület legnagyobb beszállítójává kíván válni.

(forrás: Foodpanda / Store Insider)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Partnerünk