hirdetés

Városmarketing kampány sörösdobozzal

A Pécs Nyitva kampány keretein belül olyan limitált kiadású kollekciót dobnak piacra, aminek a dobozán pécsi nevezetességek képei és rövid bemutatásai szerepelnek - írja a Store Insider.

hirdetés

A Pécs Nyitva kampány keretein belül, az önkormányzat és a Pécsi Sörfőzde együttműködésében olyan limitált kiadású kollekciót dob a piacra a helyi sörgyár, aminek a dobozán pécsi nevezetességek képei és rövid bemutatásai szerepelnek: a Pécsi Székesegyház, a Mecsek-kapu, a Gázi Kászim pasa dzsámija és a Zsolnay Negyed.


Forrás: Péterfy Attila/Facebook

Az új kollekció bemutatóján Pécs egyik alpolgármestere, Ruzsa Csaba elmondta: Pécs számára fontos, hogy a tradicionális gyárakat, cégeket helyzetbe hozzuk. Szeretnénk, hogy a sörgyár is több szempontból meg tudjon jelenni. Közel van az egyetemhez is, sok programban részt vesz, a közelmúltban pedig a közös gondolkodásunk arról szólt, hogyan tudnának a pécsi értékek megjelenni a sörök által. A sörfőzde új kollekcióján így köszönhetnek vissza Pécs nevezetességei, például a TV Torony vagy a Dzsámi is – mondta az alpolgármester, a PécsiStop közlése szerint.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!


Meghosszabított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk