hirdetés
hirdetés

Bővíti közös járathálózatát az Emirates és a flydubai

Az Emirates és a flydubai stratégiai partnerségük újraindulása óta több elérhető úti céllal is bővítették kínálatukat a Dubajon keresztül utazók számára. Egyesített járathálózatukban május végére már 168 desztináció lesz elérhető.

hirdetés

A stratégiai codeshare partnerség 2020. szeptember eleji újraindulása óta közel 500 000 utas repült az Emirates és a flydubai közös hálózatán, kihasználva az optimalizált menetrend, a kényelmes dubaji csatlakozások és a poggyásztovábbítás előnyeit, mindezt egyetlen jeggyel. A közös üzemeltetésű járatokon keresztül foglalt legnépszerűbb úti célok között találjuk Katmandut, Kijevet, a Maldív-szigeteket és Zanzibárt. Az Emirates utasai több mint 56 flydubai célállomásra utazhatnak codeshare járatokon, míg a flydubai ügyfelei több mint 82 Emirates desztináció közül választhatnak.

A flydubai nemrégiben jelentette be, hogy újraindítja járatait 12 oroszországi célállomásra, öt iráni városba, valamint szezonális járatokat indít Grúziába, Törökországba és Montenegróba. Az elkövetkező hónapokban várhatóan további elérhető desztinációkat jelentenek be, amint az országok megnyitják határaikat az üzleti és turisztikai céllal utazók előtt. Mindkét légitársaság tovább bővíti járatkínálatát, és további 16 országot tesznek elérhetővé a nemzetközi turizmus számára, karanténmentes beutazással.

Az Emirates és a flydubai számára elsődleges fontosságú az utasok, valamint a földi és légi kiszolgáló személyzet egészsége és biztonsága. Ennek érdekében átfogó biztonsági intézkedéseket vezettek be, többek között például fokozott fertőtlenítést, a legkorszerűbb HEPA-szűrők használatát a repülőgépek fedélzeten. A személyzet és a pilóták nagy részét mindkét légitársaságnál már teljeskörűen beoltották.

Az Emirates hűségprogramja, az Emirates Skywards tagjai számára a légitársaság 2022-ig meghosszabbítja az ezüst-, arany- és platina tagsági szintet. A 2020 áprilisa után lejáró Skywards mérföldek érvényességét 2021. augusztus 31-ig hosszabbította meg a légitársaság. A június 30. előtt foglalt, december 31-et megelőző utazásokkal a flydubai és az Emirates hálózatán belül most akár megduplázhatók az Emirates Skywards mérföldek.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai