hirdetés
hirdetés

CSR: turistabusz gyerekeknek

A Homm Kft. egy 50 személyes turistabusszal ajándékozta meg Böjte Csaba alapítványának gyermekeit.

hirdetés

A június 20-i ünnepélyes átadót a csobánkai Élet Háza kertjében tartották, ahová az első csoport már az ajándékbusszal érkezett egy felvidéki kirándulásról.

A HOMM Kft., Magyarország legnagyobb magyar magántulajdonú személyszállító vállalkozása eredetileg az épülőben lévő budaörsi főhadiszállásának jövő márciusi átadására tervezte az eseményt, de azt most előrehozták.

 

„Amikor találkoztunk Böjte Csabával, elmondtuk neki, hogy az év végén új cégközpontot fogunk avatni Budaörsön. Az új budaörsi autóbusz centrum ad majd otthont társaságunknak, Székesfehérvár, Miskolc, Kistelek, Hódmezővásárhely mellett, ahol buszokat építünk, javítunk, ahonnan a térségi munkáinkat szervezzük, és ez lesz az első, ahol a szakmai utánpótlásunkat képezzük. Az avatás mérföldkő lesz az immár több mint 400 buszt üzemeltető vállalatunk életében. Amikor felajánlottuk a korszerű autóbuszt, Böjte Csaba megköszönte, majd azt kérdezte, hogy lehetne-e már júniusban sort keríteni az átadására, mert az nekik nagyon hasznos lenne a kirándulószezon kezdetére”, mondta Homm Károly, az autóbusz vállalat alapítója.

A HOMM Kft. eddig két autóbuszt adományozott rászoruló intézményeknek. Az elsővel 2019 őszén a felvidéki Szepsi általános iskolát ajándékozták meg, majd tavaly december óta a Katolikus Szeretetszolgálat gondozottjai használhatják a kifejezetten kerekesszékes igényekhez igazított járművet.

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk