hirdetés
hirdetés

Járatot sűrít a China Airlines

A jelenlegi vírus járvány miatti járat csökkenések ellenére a China Airlines már a téli menetrend bevezetésére készül. Így a járatok foglalhatók a magyarországi foglalási rendszerekben is (Amadeus, Galileo, Worldspan).

hirdetés

Jelenleg nem megengedett a tranzitálás Tajpejben, de amint a járványügyi helyzet lehetővé teszi, életbe lép a feloldás. A légitársaság bejelentette, hogy Tajpej és a népszerű Fülöp-szigeteki üdülőhely, Cebu között október 1-től már napi járattal üzemel. A CI705-ös járat reggel 7.40-kor indul Tajpejből és 10.35-kor érkezik Cebuba, ahonnan a CI706-os járat egy óra múlva, 11.35-kor indul és 14.30-ra érkezik a tajvani fővárosba. Cebu az ország második legfontosabb idegenforgalmi desztinációja. A Mactan Cebu International Airporton (MCIA) a múlt év első 11 hónapjában fogadott utasok száma lényegesen felülmúlta az előző év forgalmát.

A Fülöp-szigetek turizmsa sikeres évet zárt és decemberre az országba látogató külföldiek száma elérte a 8 milliót. A legtöbben Dél-Koreából érkeztek, akiket sorrendben a kínaiak és az amerikaiak követtek. A beérkező kínaiak száma több, mint 40%-al növekedett a megelőző évhez képest. Cebu növekvő népszerűségét igyekszik kihasználni a China Airlines. A fuvarozó Cebun kívül Manilába is üzemeltet közvetlen járatokat és jó csatlakozási lehetőséget biztosítanak az Európából valamint a Magyarországról érkező utasoknak is, akik a China Airlines járataival repülnek Tajpejen keresztül.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk