hirdetés
hirdetés

Mahéra is repül az Air France

Az Air France utasai 2019. október 29-étől már a Seychelle-szigeteki Mahéra is repülhetnek, heti háromszor, a Paris-Charles de Gaulle reptérről.

hirdetés

Az Airbus A330-200 járatok a teljes téli szezon alatt közlekednek (2020. március 28-ig); a repülőkön 36 ülés található a Business, 21 a Premium Economy, 167 pedig az Economy osztályon.

Az Air France partnerkapcsolatai révén az utasok könnyen folytathatják útjukat Mahéról a szintén a Seychelle-szigeteken található Praslinra, vagy a kenyai fővárosból, Nairobiból is utazhatnak Mahéra a Kenya Airways code share járatainak köszönhetően.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk