hirdetés
hirdetés

Még több járat Dubaj és Sydney közt

A múlt héten bejelentett ázsiai járatbővítés után az Emirates a Sydney-be és Melbourne-be közlekedő járatainak számát is növeli, valamint Sydney-n keresztül az új-zélandi Christchurchbe is újraindítja járatait.

hirdetés

Ezzel már heti 55 ezer utast képes szállítani Ausztráliába és Új-Zélandra a légitársaság, és így eléri a világjárvány előtti kapacitását.

Az eddigi napi kettőről háromra nő az Emirates Dubaj és Sydney között közlekedő járatainak száma (ezek Szingapúr érintésével repülnek), május elsejétől pedig egy harmadik közvetlen napi járat is indul majd az ausztrál városba. A járatbővítés a légitársaság közelmúltbeli bejelentését követi, mely szerint június elsejétől naponta kétszer indulnak járatok Brisbane-be. A járatok sűrítését, újraindítását a térségben folyamatosan növekvő kereslet igazolja. Az útvonalakon háromosztályos Boeing-777 300ER repülőgépek közlekednek majd.

A most bejelentett járatokkal együtt az év közepére összesen heti 63 járatot fognak indítani Ausztráliába, így hetente több, mint 55.000 utast tudnak szállítani. Melbourne és Sydney viszonylatában a járatsűrűség eléri a világjárvány előtti szintet. A kapacitásnövelés nemcsak a turizmust segíti, hiszen az óriásgépek 22 tonnás teherszállítási kapacitása a kereskedelmi és üzleti kapcsolatok bővítését is segíti.

A Sydney és Christchurch közötti útvonalon a özkedvelt A380-as óriásgépei közlekednek majd.

 

 

(forrás: Flow pr)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk