hirdetés
hirdetés

Rangos díj a tajvani légitársaságnak

A Tripadvisor második alkalommal ítélte oda a "Travellers Choice Major Airline Asia" rangos kitüntetést a tajvani China Airlines-nak.

hirdetés

A világ legnagyobb utazási platformját havonta átlagban 463 millióan tekintik meg hasznos utazási tanácsokért a világ 48 piacán 28 nyelven.

A tajvani China Airlines (CI) járatai a COVID alatt is folyamatosan üzemelnek. Októbertől számos célállomásra indítottak újra járatokat. Európából (Amszterdam, London, Frankfurt) havi 15 járat közlekedik non-stop Tajpejbe, amely a magyar utasok számára is elérhető a budapesti közvetlen csatlakozással.

Megnőtt a Délkelet-ázsiai országokba irányuló forgalom is, így Tajpejből közvetlen járatok indulnak Bangkokba, Szingapúrba, Penangra, Kuala Lumpurba Phnom Penhbe, Ho Chi Minh városba, Hanoiba, Manilába és Yangonba. Észak-Amerika irányába Los Angelesbe, San Franciscóba, Vancouver és New York városokba repül a társaság.

Az egyik legforgalmasabb útvonaluk heti 26 járattal Japán 4 városa. Kínába Hong Kong, Shanghai, Xiamen, Chengdu és Beijing szerepel a járatlistán. Az ausztrál-ázsiai desztinációk közül Ausztráliába (Sydney, Melbournbe) és Új-Zélandra közlekednek járatok.

Tajpej mellett az ország második nagyvárosából Kaoshiungból is közlekedik heti 12 járat Kínába (Hong Kong, Xiamen, Shanghai).

 

(forrás: China Airlines / Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk