hirdetés
hirdetés

Startol az első új kabinberendezésű Air France gép

A repülőgép elsőként Párizs-Charles de Gaulle-ról New York-JFK-re, majd Rio de Janeiroba és Dakarba repül - írja az AIRportal.hu.

hirdetés

Az Air France hosszú távú járatokat teljesítő flottájából 12 Boeing 777-300ER fedélzetét szereli fel folyamatosan az új kabinberendezéssel, az év végére a légitársaság összes hosszú távú business-osztálya teljesen azonos, vízszintes ággyá dönthető ülésekkel rendelkezik majd.

A Boeing 777-300ER gépek fedélzetén 48 üzleti osztályú ülés áll az utasok rendelkezésére, kialakításuk a “3 F” koncepció mentén történt.

Ezek közül a Full Flat a majdnem két méter hosszú vízszintes ággyá dönthető ülésre, a Full Access a minden utas számára az ülésből közvetlen a folyosóra történő kilépésre, a Full Privacy pedig a tolóajtó révén biztosított személyes térre utal.

Fotó: Air France
Fotó: Air France


A prémium turista osztályon szintén 48, az Airbus A350-esekről már ismert, 124 fokban dönthető ülés várja az utasokat, 96 centiméteres sortávolsággal.

A turista osztályon 273, a piacon ebben a kategóriában elérhető legmagasabb szintű kényelmi előírásoknak megfelelő, USB-A porttal felszerelt ülés szolgálja az utasok kényelmét, 43 centiméter széles ülőlappal, 119 fokos dőlésszöggel és 79 centiméteres sortávolsággal, ergonomikus kialakítású háttámlával.

Mindhárom kabinrész ülései széles, 4K felbontású, tükröződésmentes képernyőkkel és Bluetooth-kapcsolattal vannak felszerelve.

(forrás: Airportal.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk