hirdetés
hirdetés

Új Hamburg-Róma járatot indít a Germanwings

A jövő nyártól tovább bővíti Hamburgból, a hanza városból elérhető célállomásainak számát a légitársaság. 

hirdetés

A Germanwings számos új útvonalat is megnyit azokon kívül, amelyek a Lufthansa-tól kerülnek át. Vadonatúj útvonalként szerepel a Hamburg-Róma összeköttetés, ahol a nyári menetrend életbe lépésétől, azaz 2014. március 30-tól hetente három alkalommal közlekedik majd a Germanwings repülőgépe.

A Germanwings hamburgi menetrendjében további vonzó úticélok is szerepelnek: a légitársaság nyáron heti három alkalommal repíti utasait Thessalonikibe. Rijeka heti két, Prága pedig heti öt alkalommal lesz elérhető Hamburgból a Germanwings járataival.

2014 nyarán Toulouse is bekerül a Germanwings útvonalhálózatába: az Airbus-metropoliszba hetente négy alkalommal közlekedik a Germanwings repülőgépe. Az ausztriai célállomások közül pedig Klagenfurt szerepel új desztinációként a Germanwings kínálatában, ahová Hamburgból heti két alkalommal szállítja majd utasait a légitársaság. 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk