hirdetés
hirdetés

Uzsonnával várják a bringásokat a Westendben

A főváros szívében elhelyezkedő bevásárlóközpont mindenkit arra biztat, hogy tömegközlekedéssel vagy két keréken érkezzen hozzájuk, ezzel is csökkentve a belvárosi autóforgalmat és légszennyezést. Kifejezetten a kerékpárosoknak és a közösségi közlekedést használóknak alakították ki az üzletközpont Ferdinánd tér felőli bejáratát, ami a szezonnyitásra megújult.

hirdetés

E hét szerdán (május 17-én) itt látják vendégül a bringásokat egy uzsonnára, mert a bevásárlóközpont is egyike annak a hetven helyszínnek az országban, amelyek csatlakoztak a Magyar Kerékpárosklub kezdeményezéséhez, hogy népszerűsítsék a kerékpáros közlekedést.    

Depositphotos
Depositphotos
 

A két keréken érkezők legkönnyebben a Ferdinánd tér felől tudják megközelíteni a Westendet, ezért itt alakítottak ki számukra egy biciklis közösségi helyet, pihenőt, parkolót és self-service pontot. A megújult Terasz májusban nyit, egy országos kezdeményezéshez, a bringás uzsonnához kapcsolódva. Május 17-én 16 -18 óra között a Teraszra érkező biciklistákat megvendégelik, illetve egy applikáció használatával nyereményjátékon is részt vehetnek, aminek a fő díja természetesen egy kerékpár lesz.  

 

(forrás: Well PR)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk