hirdetés
hirdetés

Ausztria: szállodába, étterembe csak negatív teszttel

A kereskedelmi egységektől eltérően a vendéglátás és szállásadás területén szigorú előírások lesznek - írja a GD Consulting.

hirdetés

Mint arról korábban már beszámoltunk: Ausztriában május közepétől tervezik a turisztikai ágazat újraindítást. A nyitás részleteit az úgynevezett „Nyitási Bizottság” dolgozza ki, amelynek javaslatait a napokban mutatják be. Amit már most tudni lehet, hogy a kereskedelmi egységektől eltérően a vendéglátás és szállásadás területén szigorú előírások lesznek, a szolgáltatásokat csak negatív teszt birtokában lehet majd igénybe venni – nyilatkozta a témában a közszolgálati rádiónak Sebastian Kurz osztrák kancellár.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk