hirdetés
hirdetés

Élénkülő érdeklődés, bővülő kapacitások: lendületben Tunézia

Tunézia újra a régi - ez lehetne a mottója az ország megjelenésének az Utazás kiállításon, hiszen két év kihagyás után idén újra önálló standdal vesz részt a desztináció a turisztikai vásáron.

hirdetés

A páratlan vendégszeretetéről ismert Tunézia a 2017-es szezonban számos újdonsággal és a megszokott kedvező árszínvonalon várja a magyar turistákat.

Élénkül az érdeklődés Tunézia iránt, és ez már most, az év elején is érzékelhető – mondta Raja Ammar, a Tunéziai Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal tavaly ősszel hivatalba lépett új képviseletvezetője. Hozzátette, bízik abban, hogy az ország ismét az egyik legkedveltebb nyári úti cél lesz a magyar családok körében. Tunézia biztonságos, a színvonal és a sztenderdek pedig egyre magasabbak. A desztináció iránti növekvő érdeklődést az utazásszervezők is meg tudják erősíteni. A helyi vendéglátók mindent megtesznek a turisták biztonságáért, a reptéri beléptetést szigorították, a szállodákban bevezették az átvilágítást, a rendőrök pedig diszkréten, de mindenhol ott vannak. A kapacitásokat is enyhe bővülés jellemzi, ezért megvan a remény arra, hogy a korábbi nehézségek után 2017-ben jó év elé néznek. Ennek érdekében az idegenforgalmi hivatal és Tunézia magyarországi nagykövetsége is mindent elkövet, és a lehető legszélesebb eszköztárral igyekszik támogatni a tunéziai ajánlatokat kínáló utazásszervezőket, illetve növelni a marketingaktivitást.

Az Utazás kiállítás első napján a Tunéziai Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal standjának hivatalos megnyitójára és állófogadásra invitálta sajtópartnereit. Az esemény háziasszonya Raja Ammar volt, a vendégeket pedig Samia Ilhem Ammar, Tunézia magyarországi nagykövete is személyesen köszöntötte.

A nagykövet hangsúlyozta: mindent megtesznek azért, hogy mielőbb elindulhasson a közvetlen Tunis Air-járat Budapest és Tunisz között. Ha minden a tervek szerint alakul, a járat még idén elindulhat, ez pedig újabb lendületet adhat az utazásszervezők tevékenységének és a Tunéziába szervezett utazásoknak.

Az állófogadáson tunéziai finomságokkal, datolyával és süteménnyel kínálták a résztvevőket.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk