hirdetés
hirdetés

Görög gazdasági minisztérium: nem lesz áruhiány

A turizmusért is felelős görög gazdasági minisztérium közleményt adott ki, amelyben megnyugtatja az országba érkező turistákat: áruhiánytól nem kell tartaniuk. 

hirdetés

A kommünikében az olvasható, hogy „a minisztérium szeretne biztosítani minden Görögországba érkező turistát, hogy a szállodák, éttermek, boltok és szupermarket elég élelmiszertartalékkal rendelkeznek, áraik nem nőttek, inkább csökkentek, például a friss gyümölcs és zöldségek esetében. Ugyanez vonatkozik az üzemanyagokra is, az árak nem változtak és a benzinkutak elegendő készlettel rendelkeznek. Bármilyen hír vagy közlemény, ami az ellenkezőjét állítja, nem a valós helyzetet tükrözi.

A Gazdasági Minisztérium és annak Kereskedelmi Államtitkárság szorosan együttműködik a helyi hatóságokkal és cégekkel, és mindent megtesz azért, hogy a görög piacon biztosított legyen a folyamatos termékutánpótlás, nem csupán a lakosság, hanem a nyaralásra érkező turisták számára is” – zárul a hivatalos közlemény.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk