hirdetés
hirdetés

Kétmillió euróval támogatják a turisztikai innovációt Ausztriában

A munkaerőhiány mérséklését célzó innovatív ötleteket fizetnék meg ilyen jól - írja a GD Consulting.

hirdetés

Ausztria turizmusa is szenved a munkaerőhiánytól és a foglalkoztatás területén kialakuló szűk keresztmetszetektől, amelyek végső soron a vendégélmény csökkenéséhez vezetnek. A jelenlegi turisztikai képzésekben részt vevő diákok a jövő turizmusának „csiszolatlan gyémántjai” – hangoztatta Elisabeth Köstinger turisztikai miniszter az Austria Skills diákverseny alkalmából.

Fotó: Depositphotos
Fotó: Depositphotos

Bejelentették továbbá, hogy a munkavállalók körében a turisztikai ágazat népszerűségének növelése, valamint a munkaerőhiány problémájának orvoslása érdekében a szövetségi turisztikai minisztérium és az Osztrák Hotel- és Turizmusbank (ÖHT) közös pilóta projektet hirdetett. A projekt keretében 2 millió euró értékben áll pályázati forrás rendelkezésre, amelyre turisztikai munkaadók, vállalkozások jelentkezhetnek innovatív foglalkoztatási ötleteik megvalósítása tamogatására. A pályázatok beadásának határideje június 30.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk