hirdetés
hirdetés

Újabb lemondási hullám Ausztriában

A der Standard napilap aktuális körképe alapján rendkívül negatívan érintik az ausztriai téli turisztikai szezont a december 20-tól rapid módon bevezetett beutazási szabályok.

hirdetés

A szakmai szervezetek és a turizmushoz kötődő szolgáltatók úgy érzik, az érintetteket egyáltalán nem vonták be a döntések előkészítésébe, a szabályok életszerűtlenek és negatív kihatással vannak az éppen csak beinduló téli turisztikai főszezonra - írja a GD Consulting. További részletek ITT.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk