hirdetés
hirdetés

Karácsonyi csillagkunyhó nyílt a pesti Broadway-n

Igazi pop up mesevilág, keverve a kemény rockkal, meg a hagyományos magyar téli italokkal és harapni valókkal – mindez a pesti Broadway-n. Bizonyára nagy sikere lesz a Nagymező utcai Star Chalet-nek, amely egyfajta féli nyitott, az utcai járókelőket is bevonzó helyként nyílt meg a Hard Rock Hotel Passage részében.

hirdetés

Bízvást mondhatjuk, hogy a karácsonyi partnerpartik között talán az egyik leghangulatosabbat az idén márciusban, a Belváros színházi negyedében megnyílt Hard Rock Hotel szolgáltatta. A különleges belső és külső design-nak köszönhetően eddig is nyitottak voltak azok felé is, akik nem a szállodában laknak. Most egyfajta téli csodaországban várják a csupán bekuckózásra vágyó vendégeket is. Kandalló, hangulatos lámpák, pihenősarkok, melengető plédek és párnák hívogatják a betérőket.

Izgalmas, különféle korokat és trendeket tükröző gasztroélmények egészítik ki a gyönyörűen feldíszített csillagkunyhót, amelyet az amerikai rock és filmvilág, illetve a tipikus magyar harapnivalók ihlettek, az elmaradhatatlan sült gesztenyével és a csinos streetfood-dá avanzsált mini lángossal. Elmaradhatatlan a popcorn, a forralt bor, de kínálnak a hideg napokra megálmodott házi italspecialitást is, egészen február 15-ig, tehát már a farsangba nyúlóan. Ez az a hely, ahová, akár zord az idő, akár enyhe a tél, bizonyára sokan beülnek majd, hogy megkóstolják a tipikusan amerikai mályvacukrot, a gyümölcs fondut, vagy a fűszeres csokoládét. A szálloda, nevéhez méltóan, kiemelt hangsúlyt fektet a zenére. Bár Prince sajnos már nem játszhat itt, a Purple Rain felcsendült csütörtök este.

Az elkövetkező hetekben is különös gonddal válogatják majd ki a zeneszámokat, keverve a klasszikus karácsonyi dallamokat a modern slágerekkel. Egész decemberben élőben hallhatjuk felcsendülni a már jól ismert számokat, kisebb zenekarok feldolgozásában, vagy meghívott DJ-k jóvoltából. „Fantasztikus érzés, hogy a Hard Rocknál egész évben azon dolgozhatunk, hogy olyan izgalmas, egyedülálló élményeket álmodjunk meg vendégeink számára, melyek középpontjában a zene és a szórakozás áll. A Star Chalet megalkotásakor is az motivált minket, hogy egy hangulatos, kifinomult élményt, környezetet teremtsünk, ahol a látogatók teljesen átadhatják magukat az ünnep varázsának – mondta Graham Kiy, az EMEA régió Hard Rock Hotelekért felelős alelnöke.

A Sessions étterem is felkészült a hidegebb hónapokra, nemzetközi és klasszikus magyar fogásokkal, valamint megújult, tematikus téli menüvel, kézműves koktélokkal és bőséges borlappal. Az 5 csillagos Hard Rock Hotel Budapest, a lánc első közép-európai szállodájaként március óta fogadja vendégeit a főváros szívében, csupán karnyújtásnyira a világ egyik legszebb sugárútjától, az Andrássy úttól, a Nagymező utca és az Ó utca sarkán.

Elek Lenke

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk