hirdetés
hirdetés

Már lehet jelentkezni két MSZÉSZ régióülésre

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége megnyitotta a jelentkezést a budapesti és az északi régióülésekre, melyekre külön-külön szükséges regisztrálni az adott online felületen.

hirdetés

A régióüléseken 1 perces bemutatkozási lehetőséget biztosítanak a kiállítóknak, amelyhez a logójukat az online felületre tudják feltölteni (javasolt jpg vagy png formátumban).  Továbbá a résztvevő szállodások részére előzetesen egy listát küldenek a kiállítókról. Az ehhez szükséges adatokat szintén az online felületen tudják megadni (rövid bemutatkozó, kapcsolattartó neve, elérhetősége). 

A tavaszi rendezvényekkel kapcsolatos minden fontos információ, illetve a már aktivált jelentkezési felületek linkje a szövetség honlapjának folyamatosan frissülő oldalán is elérhető: https://www.hah.hu/csak-tagoknak/2023-as-esemenyeink. (Az oldalt a „hah” kezdetű felhasználónévvel bejelentkezve érik el).

Depositphotos
Depositphotos

  • MÁRCIUS 20. – BUDAPESTI RÉGIÓÜLÉS
    Helyszín: Millennium Kávéház, 1146 Budapest, Olof Palme sétány 1.

Regisztrálni március 6-ig lehetséges a következő linken: https://form.jotform.com/mszallodaszovetseg/budapesti_regioules_marcius_20 

  • MÁRCIUS 29. – ÉSZAKI RÉGIÓÜLÉS

Helyszín: Prónay-kastély, 2617 Alsópetény, Kossuth Lajos utca 34.

Regisztrálni március 15-ig lehetséges a következő linken: https://form.jotform.com/mszallodaszovetseg/eszaki_regioules_marcius_29

A kiállítás részleteiről és a bepakolás módjáról a régióülések közeledtével Takács Ferenc szekcióvezető fogja értesíteni a regisztrált kiállítókat.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk